Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Dark Tranquillity a lansat piesa "The Science Of Noise" - AUDIO

Trupa suedeză Dark Tranquillity au dat publicităţii a doua piesă de pe cel mai recent material, "Construct". Melodia poartă numele "The Science Of Noise" iar discul va fi lansat pe 27 mai. Pe 3 mai 2013, formația suedeză va cânta la Arenele Romane în cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment.
dark-tranquillity

După apariția primului single, "For Broken Words", formația suedeză Dark Tranquillity a dat publicităţii al doilea single inclus pe albumul "Construct" care va fi lansat pe 27 mai. Melodia poartă numele "The Science Of Noise" și poate fi ascultată mai jos. Dark Tranquillity va susține un concert pe 3 mai la Arenele Romane în cadrul unui eveniment organizat de Phoenix Entertainment.

Dark Tranquillity

Dark Tranquillity

Concertul Dark Tranquillity de la București va începe de la ora 21.00, accesul spectatorilor în Arenele Romane fiind posibil de la ora 19.00. Biletele sunt disponibile la prețul de 75 de lei până la data de 2 mai. În ziua concertului, tichetul va costa cu 10 lei mai mult. Puteți cumpăra bilete la Dark Tranquility pe Eventim.ro.

Câştigătorul X-factor România 2012, Tudor Turcu, va cânta în deschiderea concertului alături de trupa eyeSEEred. Tudor a cochetat cu muzica, îndeosebi cu muzica metal, dintotdeauna, însă a dobândit notorietatea odată cu participarea la X-factor. În cadrul concursului difuzat de Antena 1, acesta a surprins juriul şi telespectatorii cu interpretarea sa cu care a dorit să promoveze muzica rock, inserând în prestaţiile sale pasaje de growl, specifice death metalului.

Dark Tranquillity - "The Science Of Noise"

Dark Tranquillity este una dintre cele mai bune formaţii de melodic death metal, fiind printre iniţiatoarele subgenului menţionat. "Gardienii scenei de la Gothenburg" au revoluţionat muzica metal cu fiecare album lansat în cei peste 20 de ani de activitate. În acest interval, formația a lansat 9 albume de studio, începând cu "Skydancer" din 1989. Dark Tranquillity a concertat în întreaga lume, din America până în India, sute de mii de fani fiind magnetizați de combinația deagresivitate și melodicitate, la care se adăugă o energie debordantă și o comunicare excelentă cu publicul.

Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A apărut o nouă piesă Lana Del Rey -"St.Tropez/Party Girl" - AUDIO

A fost publicată varianta de studio a unei piese noi marca Lana Del Rey. Creaţia se numeşte "St.Tropez/Party Girl" şi...

Închide