BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Dan Bittman a suferit o nouă intervenție chirurgicală

Solistul formației Holograf, Dan Bittman, a suferit marți seară o nouă intervenție chirurgicală. Artistul a fost operat de hernie inghinală la spitalul Sfântul Ioan din București.
Dan Bittman la X Factor

Dan Bittman

Solistul formației Holograf, Dan Bittman, a suferit marți seară o nouă intervenție chirurgicală. Artistul a fost operat de hernie inghinală la spitalul Sfântul Ioan din București. Managerul unităţii sanitare, Alexandru Ciocâlteu, a precizat că acesta va putea fi externat în scurt timp.

Dan Bittman la X Factor

Dan Bittman la X Factor

"Dan Bittman a fost operat marţi dimineaţă de doctorul Munteanu. Este o operaţie de hernie care a fost realizată laparoscopic, în aceste condiţii pacientul având şanse să părăsească unitatea sanitară chiar şi mâine", a declarat profesorul Alexandru Ciocâlteu pentru Mediafax.

Intervenția chirurgicală vine în contextul încheierii unei perioade tensionate pentru trupa Holograf. Dan Bittman a fost operat la carotidă în toamna anului 2012, concertele formației fiind amânate și apoi anulate din cauza incapacității solistului de mai cânta. Din fericire "medicamentul-minune" a picat la țanc, în așa fel încât formația să-și poată relua activitatea chiar din această primăvară. Astfel, primul concert Holograf după revenirea fizică a lui Dan Bittman a avut loc pe 7 martie în Club Tribute. Concertul a fost urmat de lansarea videoclipului pentru piesa "Dacă noi ne iubim", o melodie extrem de iubită de public, ce a reușit să strângă peste 600 de mii de vizualizări pe YouTube în doar câteva săptămâni.

Pentru realizarea videoclipului "Dacă noi ne iubim", Holograf a colaborat cu Iulian Moga. Scenariul clipului urmărește povestea unei pugiliste îndrăgostite de antrenorul ei, rolul arbitrului fiind jucat de Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist.

Holograf - "Dacă noi ne iubim" (videoclip oficial)

Citește mai multe despre Dan BittmanHolograf
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete cu preț redus pentru concertele Joe Cocker, Patricia Kaas și Megadeth

Project Events le vine în ajutor cu câteva idei de Paște fanilor și oferă o reducere substanțiala la concertele Joe...

Închide