Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

Dan Bittman a suferit o nouă intervenție chirurgicală

Solistul formației Holograf, Dan Bittman, a suferit marți seară o nouă intervenție chirurgicală. Artistul a fost operat de hernie inghinală la spitalul Sfântul Ioan din București.
Dan Bittman la X Factor

Dan Bittman

Solistul formației Holograf, Dan Bittman, a suferit marți seară o nouă intervenție chirurgicală. Artistul a fost operat de hernie inghinală la spitalul Sfântul Ioan din București. Managerul unităţii sanitare, Alexandru Ciocâlteu, a precizat că acesta va putea fi externat în scurt timp.

Dan Bittman la X Factor

Dan Bittman la X Factor

"Dan Bittman a fost operat marţi dimineaţă de doctorul Munteanu. Este o operaţie de hernie care a fost realizată laparoscopic, în aceste condiţii pacientul având şanse să părăsească unitatea sanitară chiar şi mâine", a declarat profesorul Alexandru Ciocâlteu pentru Mediafax.

Intervenția chirurgicală vine în contextul încheierii unei perioade tensionate pentru trupa Holograf. Dan Bittman a fost operat la carotidă în toamna anului 2012, concertele formației fiind amânate și apoi anulate din cauza incapacității solistului de mai cânta. Din fericire "medicamentul-minune" a picat la țanc, în așa fel încât formația să-și poată relua activitatea chiar din această primăvară. Astfel, primul concert Holograf după revenirea fizică a lui Dan Bittman a avut loc pe 7 martie în Club Tribute. Concertul a fost urmat de lansarea videoclipului pentru piesa "Dacă noi ne iubim", o melodie extrem de iubită de public, ce a reușit să strângă peste 600 de mii de vizualizări pe YouTube în doar câteva săptămâni.

Pentru realizarea videoclipului "Dacă noi ne iubim", Holograf a colaborat cu Iulian Moga. Scenariul clipului urmărește povestea unei pugiliste îndrăgostite de antrenorul ei, rolul arbitrului fiind jucat de Mihai Leu, primul campion mondial al României la box profesionist.

Holograf - "Dacă noi ne iubim" (videoclip oficial)

Citește mai multe despre Dan BittmanHolograf
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bilete cu preț redus pentru concertele Joe Cocker, Patricia Kaas și Megadeth

Project Events le vine în ajutor cu câteva idei de Paște fanilor și oferă o reducere substanțiala la concertele Joe...

Închide