Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria"

Daft Punk a lansat piesa "Get Lucky", alături de Pharrell Williams

Daft Punk revine cu primul extras de pe viitorul album de studio."Get Lucky" este o colaborare suprinzătoare alături de Pharrell Williams si Nile Rodgers.
Daft Punk, Pharrell Williams si Nile Rodgers

Daft Punk, Pharrell Williams si Nile Rodgers

Daft Punk a publicat melodia "Get Lucky", primul extras de pe viitorul album de studio, o colaborare suprinzătoare cu producătorul şi cântăreţul Pharrell Williams. Duo-ul francez de muzică electronică va lansa un nou material intitulat "Random Access Memories" pe data de 21 mai.

Daft Punk, Pharrell Williams si Nile Rodgers

Daft Punk, Pharrell Williams şi Nile Rodgers

Piesa a fost cântată live pentru prima dată la festivalul Coachella, iar au apărut secvenţe din viitorul clip acesteia în cadrul emisiunii Saturday Night Live. Această creaţie aduce cu stilul funk al anilor '80, partea de chitară fiind asigurată de către o legendă a muzicii disco, Nile Rodgers.

Artwork "Get Lucky"

Artwork "Get Lucky"

"Get Lucky" se bucură deja de un succes fulminant pe platforma iTunes în Marea Britanie şi Franţa, iar în Statele Unite ocupă deja poziţia a 3-a. În mod cert, va fi unul dintre hiturile acestei veri, cu elemente care o fac uşor de reţinut şi care îmbie publicul ascultător la dans.

Pharrell a declarat că "Get Lucky" este un vis devenit realitate, povestind că prima dată a întâlnit Daft Punk la o petrecere dată de Madonna, unde a ţinut să le mărturisească celor doi membrii că ar dori să fie parte de pe viitorul lor album, indiferent de rolul pe care l-ar avea.

"Dacă vreţi să cânt doar la o tamburină, pot face asta", le-a spus Pharrell celor doi componenţi Daft Punk.

Pentru noul album, formaţia Daft Punk a colaborat cu numeroşi producători, printre care Giorgio Moroder, Panda Bear din Animal Collective's sau Todd Edwards. De asemenea, Daft Punk este unul din numele care a lucrat alături de Kanye West, pentru cel de-al şaselea album al său, care va fi lansat tot în acest an. Urmăriţi mai jos secvenţe din reclama pentru SNL, care este un preview al clipul ce va fi lansat curând. Puteţi asculta în totalitate apoi şi melodia.

TEASER VIDEO "Get Lucky"

AUDIO DAFT PUNK & PHARRELL WILLIAMS - "Get Lucky"

Citește mai multe despre Daft PunkNile RodgersPharrell Williams
RECOMANDARE:Cumpără un disc DAFT PUNK

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Bogdan Ciuclaru părăseşte postul Radio Guerrilla

Bogdan Ciuclaru îşi dă demisia din Radio Guerrilla, la o lună dupa plecarea lui Vlad Craioveanu.

Închide