Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Postmodern Jukebox la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions

Cuantune lansează albumul de debut pe 10 mai - VIDEO

Cuantune va lansa pe 10 Mai primul album din carieră numit "I jazz wanna be with you", concertul tematic având loc după ora 22:00 în Godot Café-Teatru.
Elizabeth, Mario F. Cruxfader si Andreas Aron - CUANTUNE

Elizabeth, Mario F. Cruxfader si Andreas Aron - CUANTUNE

Trupa Cuantune va lansa pe data de 10 mai primul album din carieră. Stilul inconfundabil, greu de încadrat între barierele unui singur gen muzical, plasează Cuantune printre puţinele trupe cu un sound unic, care reuşeşte să îmbine armonios genuri precum jazz, nu-jazz, funk, soul, electro, hiphop, IDM şi chillout. Concertul de lansare va avea loc după ora 22:00 în locaţia Godot Café-Teatru.

Elizabeth, Mario F. Cruxfader si Andreas Aron - CUANTUNE

Elizabeth, Mario F. Cruxfader si Andreas Aron - CUANTUNE

Albumul se numeşte "I jazz wanna be with you", melodiile fiind o înşiruire de poveşti, care descriu relaţia unui cuplu de tineri îndrăgostiţi. Colaborarea cu diferiţi artişti conferă întregului ansamblu o notă de autenticitate, materializata într-un material care special şi aşteptat de către fanii trupei.

Cuantune dovedește diversitate prin unicitatea sunetelor de pe vinil, fiind unul dintre numele care a concertat în deschiderea unor reprezentaţii marca Nouvelle Vague, Club Des Belugas şi Jamie Woon, oferind publicului amator de muzică bună show-uri pline de creativitate.

Componenţa trupei este următoarea:

Elizabeth / Elisabeta Campău - voce
Mario F. Cruxfader – voce, turntable, samples
Andreas Aron – bass, contrabass ( membru Pixels)
Alexandru Olteanu – pian

Chitaristul Liviu Negru va fi unul dintre invitaţii evenimentului din data de 10 mai, alături de alţi muzicieni surpriză. Albumul va beneficia de un turneu în ţară, datele confirmate până acum fiind 11 mai la Roman în City Garden şi 17 mai - Iaşi în locaţia Baia Turcească. Urmăreşte mai jos unul dintre videoclipurile semnate Cuantune la una din piesele care s-a bucurat de real succes pe posturile de radio:

VIDEO OFICIAL CUANTUNE - "This Time"

Citește mai multe despre Andreas AronCuantune
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Count Basie Orchestra vine la București cu noua solistă, Brianna Thomas

The Count Basie Orchestra, cel mai prestigios big band din istorie, va concerta pentru prima dată în România pe 14...

Închide