Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones

COSMIC GATE, Stereo MCs, Tiefschwarz și Șuie Paparude la Festivalul Delahoya

La Festivalul Delahoya pe 14-15 iunie vor mixa COSMIC GATE, STEREO MCS VS BAM (Jungle Brothers) Dj set, Tiefschwarz/ Souvenir/ Berlin și Șuie Paparude.
Cosmic Gate

Cosmic Gate

Festivalul Delahoya din  Valea Gârbăului de lângă Cluj-Napoca și-a anunțat programul de petreceri trance, techno, house și drum and bass. Pe 14 și 15 iunie vor mixa COSMIC GATE, STEREO MCS VS BAM (Jungle Brothers) Dj set, Tiefschwarz( Ali DJ set) / Souvenir/ Berlin și Șuie Paparude. Primul festival de muzică electronică din România, Delahoya a ajuns în acest an la ediția a 17-a și se va desfășura în mijlocul naturii în două locații de petrecere: o scenă și un cort uriaș. Scena open-air va fi dedicată genurilor breakbeat, dubstep și drum'n'bass, iar petrecerea din cort va fi animată de ritmuri house, minimal, techno și trance.

COSMIC GATE la Festivalul Delahoya pe 14 iunie

Cosmic Gate

Cosmic Gate (Foto: www.facebook.com)

COSMIC GATE este unul dintre cele mai durabile duo-uri din muzica electronică. Cariera comună a lui Nic și Bossi cuprinde 4 albume, 28 de single-uri și 46 de remixuri, 4 compilații de remixuri Back 2 Back, peste 1.000 de recitaluri și milioane de fani mulțumiți. COSMIC GATE a atins locul 25 în prestigiosul DJ MAG's Top 100 chart (2009), clasament în care se mențin și astăzi. Dintre hiturile lor amintim: „Not Enough Time”, „Body of Conflict”, „Analog Feel”, „F.A.V.”, „Fire Wire” și „Exploration of Space”. Stilul hibrid de trance/progressive/electro va fi adus de COSMIC GATE în cortul de petrecere de la Delahoya pe 14 iunie.

Videoclip oficial Cosmic Gate - The Theme

Stereo MCs  la Festivalul Delahoya pe 15 iunie

Stereo MCs și-a pus amprenta pe scena muzicii pop și dance din ultimii 20 de ani, oferind unul din cele mai bune show-uri live de muzică dance. Trecutul trupei include nominalizări la premiile Mercury, premii Brit Awards și milioane de albume vândute. Venind din Marea Britanie, Stereo MCs, cu Rob Birch și Nick Hallam vs BAM (Jungle Brothers) vor prezenta la Delahoya un DJ-set extins și plin de viață pe data de 15 iunie. Mash-up mix-ul lor de 360 de grade va include muzică dance – old school și new, de la drum and bass la electro, de la house la dubstep, până la hip hop și dincolo de el. Probabil nu va lipsi nici single-ul „Connected” (1992) responsabil pentru câștigarea notorietății.

Video: STEREO MC'S - Connected

Tiefschwarz (Ali și Basti Schwar) la Festivalul Delahoya pe 14 iunie

Într-o lume a trend-urilor reciclate, Tiefschwarz este cea mai clasică dintre nuanțe. Tiefschwarz – adică Ali și Basti Schwarz – s-a format în 1997, iar single-ul de debut „Music” a avut un succes fulminant. Ali și Basti s-au mutat în Berlin, care în anii 2000 devenea epicentrul unei adevărate renașteri a muzicii electronice. De-a lungul anilor, frații Schwarz au semnat o serie de remixuri de la Depeche Mode, Madonna, până la Missy Elliott și au lansat zeci de single-uri și albume. La Delahoya, fanii pot fi siguri că în 14 iunie petrecerea de pe Valea Gârbăului va fi la fel de memorabilă ca o ediție de Loveparade, cu Tiefschwarz (Ali DJ set) / Souvenir/ Berlin.

Videoclip oficial: Tiefschwarz - No More Trouble

Șuie Paparude  la Festivalul Delahoya pe 15 iunie

Şuie Paparude

Şuie Paparude (Foto: www.facebook.com)

Șuie Paparude este reprezentativă pentru muzica electronică din România, având 20 de ani de carieră, în care au lansat 7 albume și au cântat în deschiderea primului Depeche Mode  în 2006. Trio-ul a ajuns inclusiv pe coloana sonoră a unui film produs la Hollywood - pelicula horror "Inhabited", cu piesa  "Ajutor/Help" (2001). Ultima melodie a lui Michi, Dobrică și Bean „Nu te mai saturi de noi!” va răsuna pe 15 iunie pe scena open-air a Festivalului Delahoya. Fanii își vor putea face o imagine asupra noului album Șuie Paparude, lansat anul acesta.

Videoclip oficial: Șuie Paparude - Nu te mai saturi de noi!

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Șuie Paparude
Ionut Paraschiv este Project Manager la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Chi Cheng, basistul formaţiei Deftones, a murit

Chi Cheng, basistul formatiei Deftones, a decedat. Artistul a suferit un stop cardiac şi nu a mai putut fi resuscitat,...

Închide