Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Concertul Tarja Turunen de la Sala Palatului se amână

Organizatorul concertului Tarja Turunen de la Sala Palatului, Phoenix Entertainment, a anunțat că spectacolul Beauty and the Beat nu va putea avea loc în această seară. Soprana Tarja Turunen nu poate susține concertul din cauza unei răceli severe care i-a afectat corzile vocale.
Tarja Turunen și Mike Terrana în interviu pentru InfoMusic

Tarja Turunen și Mike Terrana în interviu pentru InfoMusic

UPDATE: Bateristul Mike Terrana vorbește despre cauzele amânării concertului Beauty and the Beat. Potrivit acestuia, Tarja Turunen s-a trezit dimineața cu o laringită severă. Starea nu îi permitea să vorbească și a consultat un medic. Cei doi regretă amânarea și vor reveni la Sala Palatului pe data de 7 mai. Posesorii de bilete își pot păstra tichetele actuale.

Organizatorul concertului Tarja de la Sala Palatului, Phoenix Entertainment, a anunțat că spectacolul Beauty and the Beat nu va putea avea loc joi, 11 aprilie. Soprana Tarja Turunen nu poate susține concertul din cauza unei răceli severe care i-a afectat corzile vocale. Evenimentul va fi reprogramat pentru data de 7 mai, în aceeași locație, Sala Palatului.

Tarja Turunen și Mike Terrana în interviu pentru InfoMusic

Tarja Turunen și Mike Terrana în interviu pentru InfoMusic

Tarja Turunen, Mike Terrana și Orchestra Simfonică București urmau să susțină un spectacol extraordinar astăzi, 11 aprilie, la Sala Palatului. Artista și organizatorii regretă amânarea concertului și le promit fanilor că se vor putea bucura până la urmă de spectacolul Beauty and the Beat. Biletele achiziționate răman valabile pentru data respectivă. Persoanele care doresc returnarea contravalorii biletelor  trebuie să se prezinte la punctele de vânzare din rețeaua Eventim, începând cu data de 15 aprilie.

La conferința de presă ce a avut loc marți, 9 aprilie, Tarja și Mike au și dat o veste bună fanilor și au dezvăluit că sigur se vor întoarce în 2014 pentru a susține un nou concert, despre care am vorbit în video interviul InfoMusic. Spectacolul va promova viitorul album al artistei, pe care speră să-l lanseze în august 2013. De fapt, chiar după concertul de la București, solista va pleca în Texas, unde va finaliza masterizarea și mixajul materialului, al cărui titlu nu a fost încă dezvăluit. Prima piesă prezentată de pe disc este “Never Enough” pentru care Tarja a filmat un lyric video mai puțin obișnuit. Însă, single-ul oficial va fi altul și va apărea cu câteva luni înainte de album. Artista nu a dezvăluit cum se numește cântecul, însă a declarat că este o melodie mai ciudată și că speră ca fanii să aibă o reacție pozitivă.

Citește mai multe despre tarjaTarja Turunen
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
HIM a lansat un nou clip, "Tears On Tape" - VIDEOCLIP

După o pauză de trei ani, HIM, revine în atenția fanilor cu un nou album intitulat "Tears on Tape". Cel...

Închide