BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Concertul Cristi Minculescu & Lotus de la Sala Palatului va fi reprogramat

Concertul pe care Cristi Minculescu & Lotus trebuia să-l susțină la Sala Palatului în cadrul evenimentului "No Drugs, Just Rock" va fi reprogramat.
Cristi Minculescu la prima aparitie LOTUS in capitala

Cristi Minculescu la prima aparitie LOTUS in capitala

Concertele pe care Cristi Minculescu & Lotus și Compact trebuiau să le susțină în cadrul evenimentului social "No Drugs, Just Rock" vor fi reprogramate, anunță organizatorii CIADO (Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului). O nouă dată a evenimentului va fi precizată de în curând, astfel că biletele achiționate rămân valabile. Spectacolele urmau să aibă loc la Sala Palatului pe data de 14 aprilie și ar fi însemnat revenirea pe scenă a lui Cristi Minculescu alături de trupa Lotus, ce-i are în componență pe Judy Seutter (chitară), Boris Rusakov (bas) şi Jurgen Heigl (tobe).

Concert LOTUS cu Cristi Minculescu in True Club

Concert LOTUS cu Cristi Minculescu si Judy Seutter in True Club

În ciuda faptului că fosta voce Iris a declarat că în mare parte va fi activ pe pland muzical în Germania, artistul a acceptat invitația celor de la CIADO de a participa la evenimentul dedicat informării tinerilor cu privire la efectele grave ale consumului de narcotice. Având în vedere că asocierea rock-ului cu drogurile are adeseori o influență negativă asupra adolescenților, concertul de la Sala Palatului își propune să demonteze tocmai aceste legături. În același timp, evenimentul reprezintă o strângerea de fonduri. Banii ce revin din vânzarea biletelor vor fi investiți în dezvoltarea de noi proiecte alternative extraşcolare şi extracurriculare în rândul tinerilor. Prețurile biletelor sunt cuprinse între 60 și 100 de lei și sunt disponibile în rețeaua Eventim și online pe Eventim.ro.

De când a încetat să fie vocea trupei Iris, Cristi Minculescu a susținut primul concert în noua formulă pe 7 decembrie 2012 în True Club. Acesta a fost urmat de concertele de Revelion. Anul acesta, fanii mai ocazia să-l vadă pe artist în concert la sfârșitul lunii, pe 25 aprilie în Hard Rock Cafe. Pentru detalii despre prețurile biletelor și achiziționarea lor accesați pagina din agendă.

Cristi Minculesc & Lotus - "Mama don't allow"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre CompactCristi MinculescuLotus
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Liam Gallagher revine cu un nou single alături de trupa Beady Eye

Fostul solist Oasis, Liam Gallagher, alături de trupa Beady Eye a lansat un nou single intitulat "Flick Of The Finger"....

Închide