Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Concerte și petreceri în weekendul 5 - 7 aprilie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 5 - 7 aprilie 2013 în Bucuresti și în țară.
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Urmărește-ne pe

Cu venirea primăverii ce se tot amână ne-am cam obișnuit, însă weekendul rămâne bătut în cuie. Cu sau fără soare, ne pregătim temeinic pentru 3 zile de concerte și petreceri în stilul consacrat. Recomadările noastre se regăsesc mai jos, împreună cu următoarele mențiuni: Classic Meets Jazz se gustă la Sala Radio, Trooper și Iris concertează la Arenele Romane vineri, turneul trupei byron ajunge la Cluj și Târgu Mureș, în timp ce Epizodia Tour al Alternosferei se extinde în Constanța și Galați. Cu Travka ne întâlnim în Brașov și Cluj-Napoca iar duminica o rezervăm pentru umor cu Divertis la Sala Radio. Cu aceste lucruri fiind spuse, ghidul complet pentru weekendul 5 - 7 aprilie poate fi consultat mai jos.

VINERI, 5 aprilie

Classic Meets Jazz la Sala Radio, București

poster-classic-meets-jazz-sala-radio-5-aprilie-2013

SABIN PAUTZA, dirijor cu o spectaculoasă carieră desfăşurată în SUA, în special alături de Filarmonica din New Jersey, va dirija Orchestra Naţională Radio într-un concert cu puternice influenţe de jazz, inedite combinaţii instrumentale de saxofon, pian, clarinet ş.a. Doi invitaţi speciali vor completa o seară deosebită la Sala Radio: saxofonistul şi compozitorul NICOLAS SIMION şi pianistul grec ANTONIS ANISSEGOS. Evenimentul va avea loc la Sala Radio pe 5 aprilie, publicul fiind așteptat începând cu ora 19:00.

 • Preț bilet:
  • 20 lei (sectoarele G, H, I, J)
  • 25 lei (sectoarele A, D)
  • 30 lei (sectoarele B, C, E, F)
 • Detalii despre eveniment

Concert  Trooper & IRIS la Arenele Romane, București

TROOPER - An Iron Tribute

TROOPER - An Iron Tribute

Trooper începe anul cu o nouă surpriză de proporții: formația va pune în premieră în scenă conceptul „An Iron Tribute” pe 5 aprilie la Arenele Romane, avându-i alături pe membrii formației Iris. Spectacolul se anunță a fi cea mai grandioasă producție semnată de Trooper, până acum. Deschiderea va fi făcută de trupa 9.7 RICHTER.

 • Preț bilet:
  • Bilete VIP (CD digipack Trooper I, afiș concert, meet & greet TROOPER) – 30 lei
  • Bilete acces general – 15 lei
 • Detalii despre eveniment

Concert byron la Casa de Cultură a Studenților, Cluj-Napoca

byron - 30 de secunde de faimă Album

Pe 5 aprilie, începând cu ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj, cei de la byron vor concerta pentru promovarea celui de-al patrulea album: “30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faimă”. În deschiderea evenimentului va fi invitată formaţia Luna Amară.

Concert Loredana la Palatul Național din Chișinău

Poster Turneu Loredana Martie 2013

Loredana susține în martie cel mai mare turneu național din ultimii ani, pentru promovarea noului său album, “Dragoste”. Artista va ajunge pe 5 aprilie, în Chișimău, Republica Moldova, la Palatul Național.

Concert  Alternosfera – Epizodia Tour la The Doors, Constanța

POSTER ALTERNOSFERA EPIZODIA TOUR 2013

Albumul “EPIZODIA” al formației ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat în Ziua Internațională PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc și primul concert din EPIZODIA TOUR. Turneul va include și un concert la Constanța, în Club The Doors, pe data de 5 aprilie 2013.

Concert Proconsul la Hard Rock Cafe, București

poster-concert-proconsul-hard-rock-cafe-5-aprilie-2013

Proconsul revine pe scena Hard Rock Cafe din București, vineri 5 aprilie 2013, ora 22:00, într-un concert live de excepție, primul pe care formația îl va susține după lansarea noului album – ”No matter what”.

Travka la Euphoria Music Hall, Cluj-Napoca

poster-travka-euphoria-music-hall-cluj-5-aprilie-2013

Travka urcă pe scena de la Euphoria Music Hall, din Cluj-Napoca, într-o formulă nouă și cu un material discografic fresh intitulat “Okean”, lansat în toamna lui 2012. Concertul va avea loc pe 18 aprilie 2013 iar publicul este așteptat începând cu ora 21:00.

 • Preț bilet:
  • 10 lei cu voucher OMNIPASS
  • 15 lei dacă sunt achiziționate de la Euphoria Biergarten sau de la Restaurantul Fabrica De Bere Ursus
  • 20 lei în ziua concertului
 • Detalii despre eveniment

SÂMBĂTĂ, 6 aprilie

Distractis Show – Nemuricii la Sala Radio, București

Distractis Show – Nemuricii

După mai bine de un deceniu de la ultima apariție live, cel mai cunoscut grup umoristic din România revine pe scenă, în fața publicului. Foștii membri ai grupului Divertis își propun să retrăiască alături de spectatori atmosfera show-urilor care le-au adus notorietatea, tratând subiecte actuale cu satiră elegantă, umor inteligent și, desigur, maturitatea acumulată în cei 30 de ani de carieră.

 • Preț bilet:
  • 40 lei (Sectoarele G, H, I, J)
  • 70 lei (Sectoarele D, E, F)
  • 100 lei (Sectoarele A, B, C)
 • Detalii despre eveniment

Concert byron la Teatrul Național, Târgu Mureș

byron - 30 de secunde de faimă Album

Pe 6 aprilie, începând cu ora 20:00, la Teatrul Național din Târgu Mureș, cei de la byron vor concerta pentru promovarea celui de-al patrulea album: “30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faimă”.

Concert Luna Amară la Fabrica, București

Poster turneu Luna Amară - prezentare clip Pietre în Alb 2013

Luna Amară pleacă într-un turneu de prezentare a noului videoclip realizat pentru piesa “Pietre în Alb”, ce dă titlul celui mai recent disc lansat de trupă în 2011. La București vor ajunge pe data de 6 aprilie.

Concert Travka la Rockstadt, Brașov

poster-concert-travka-brasov-6-aprilie-2013

Travka urcă pe scena clubului Rockstadt din Brașov într-o formulă nouă și cu un material discografic fresh intitulat “Okean”, lansat în toamna lui 2012. Concertul va avea loc pe 6 aprilie 2013 iar publicul este așteptat începând cu ora 20:00.

Concert Alternosfera – Epizodia Tour la Zodiar, Galați

POSTER ALTERNOSFERA EPIZODIA TOUR 2013

Albumul “EPIZODIA” al formației ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat în Ziua Internațională PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc și primul concert din EPIZODIA TOUR. Turneul va include și un concert la Galați, în Club Zodiar, pe data de 6 aprilie 2013.

Concert Trooper la Daos Club, Timișoara

poster-turneu-national-trooper

Trooper va începe în luna martie 2013 un nou turneu ce poartă numele “An Iron Tribute”. O altă surpriză pentru fanii formației este concertul de la Arenele Romane din București din data de 5 aprilie când rockerii pregătesc o cântare de zile mari alături de IRIS – trupa care le-a constituit încă de la început, principalul reper autohton pe scena românească. Show-ul va fi un tribut adus celebrei formații Iron Maiden iar pe 6 aprilie trupa va concerta în Club Daos din Timișoara.

Sensation 2013 – Source of Light la Romexpo, București

Sensation - Source of Light

Sensation revine în România pe 6 aprilie 2013 cu show-ul – “Source of Light” prin eforturile comune ID&T și Events. Spectacolul vizual ce are ca element central o sferă radiantă, cu acrobați și dansatori de top, dar și impresionante efecte pirotehnice și lasere se va desfășura în Pavilionul Central Romexpo.

 • Preț bilet:
  • Categoria Ring – 260 lei lei
  • Categoria De Luxe, la etajul 2 al Pavilionului Central - 700 lei
  • Categoria VIP Exclusive, la etajul 1 al Pavilionului Central - 900 lei
 • Detalii despre eveniment

DUMINICĂ, 7 aprilie

Distractis Show – Nemuricii la Sala Radio

Distractis Show – Nemuricii

După mai bine de un deceniu de la ultima apariție live, cel mai cunoscut grup umoristic din România revine pe scenă, în fața publicului. Foștii membri ai grupului Divertis își propun să retrăiască alături de spectatori atmosfera show-urilor care le-au adus notorietatea, tratând subiecte actuale cu satiră elegantă, umor inteligent și, desigur, maturitatea acumulată în cei 30 de ani de carieră. Pe 7 aprilie 2013, la Sala Radio din București, va avea loc sub numele Distractis Show – Nemuricii, al treilea spectacol produs de Emagic.

 • Preț bilet:
  • 40 lei (Sectoarele G, H, I, J)
  • 70 lei (Sectoarele D, E, F)
  • 100 lei (Sectoarele A, B, C)
 • Detalii despre eveniment

Citește mai multe despre AlternosferabyronLoredana GrozaLuna Amară
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steve Vai revine la București? - UPDATE

Steve Vai NU se întoarce în România pentru un concert pe 30 mai. Informația de pe site-ul artistului nu va...

Închide