Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 5 - 7 aprilie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 5 - 7 aprilie 2013 în Bucuresti și în țară.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Cu venirea primăverii ce se tot amână ne-am cam obișnuit, însă weekendul rămâne bătut în cuie. Cu sau fără soare, ne pregătim temeinic pentru 3 zile de concerte și petreceri în stilul consacrat. Recomadările noastre se regăsesc mai jos, împreună cu următoarele mențiuni: Classic Meets Jazz se gustă la Sala Radio, Trooper și Iris concertează la Arenele Romane vineri, turneul trupei byron ajunge la Cluj și Târgu Mureș, în timp ce Epizodia Tour al Alternosferei se extinde în Constanța și Galați. Cu Travka ne întâlnim în Brașov și Cluj-Napoca iar duminica o rezervăm pentru umor cu Divertis la Sala Radio. Cu aceste lucruri fiind spuse, ghidul complet pentru weekendul 5 - 7 aprilie poate fi consultat mai jos.

VINERI, 5 aprilie

Classic Meets Jazz la Sala Radio, București

poster-classic-meets-jazz-sala-radio-5-aprilie-2013

SABIN PAUTZA, dirijor cu o spectaculoasă carieră desfăşurată în SUA, în special alături de Filarmonica din New Jersey, va dirija Orchestra Naţională Radio într-un concert cu puternice influenţe de jazz, inedite combinaţii instrumentale de saxofon, pian, clarinet ş.a. Doi invitaţi speciali vor completa o seară deosebită la Sala Radio: saxofonistul şi compozitorul NICOLAS SIMION şi pianistul grec ANTONIS ANISSEGOS. Evenimentul va avea loc la Sala Radio pe 5 aprilie, publicul fiind așteptat începând cu ora 19:00.

  • Preț bilet:
    • 20 lei (sectoarele G, H, I, J)
    • 25 lei (sectoarele A, D)
    • 30 lei (sectoarele B, C, E, F)
  • Detalii despre eveniment

Concert  Trooper & IRIS la Arenele Romane, București

TROOPER - An Iron Tribute

TROOPER - An Iron Tribute

Trooper începe anul cu o nouă surpriză de proporții: formația va pune în premieră în scenă conceptul „An Iron Tribute” pe 5 aprilie la Arenele Romane, avându-i alături pe membrii formației Iris. Spectacolul se anunță a fi cea mai grandioasă producție semnată de Trooper, până acum. Deschiderea va fi făcută de trupa 9.7 RICHTER.

  • Preț bilet:
    • Bilete VIP (CD digipack Trooper I, afiș concert, meet & greet TROOPER) – 30 lei
    • Bilete acces general – 15 lei
  • Detalii despre eveniment

Concert byron la Casa de Cultură a Studenților, Cluj-Napoca

byron - 30 de secunde de faimă Album

Pe 5 aprilie, începând cu ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj, cei de la byron vor concerta pentru promovarea celui de-al patrulea album: “30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faimă”. În deschiderea evenimentului va fi invitată formaţia Luna Amară.

Concert Loredana la Palatul Național din Chișinău

Poster Turneu Loredana Martie 2013

Loredana susține în martie cel mai mare turneu național din ultimii ani, pentru promovarea noului său album, “Dragoste”. Artista va ajunge pe 5 aprilie, în Chișimău, Republica Moldova, la Palatul Național.

Concert  Alternosfera – Epizodia Tour la The Doors, Constanța

POSTER ALTERNOSFERA EPIZODIA TOUR 2013

Albumul “EPIZODIA” al formației ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat în Ziua Internațională PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc și primul concert din EPIZODIA TOUR. Turneul va include și un concert la Constanța, în Club The Doors, pe data de 5 aprilie 2013.

Concert Proconsul la Hard Rock Cafe, București

poster-concert-proconsul-hard-rock-cafe-5-aprilie-2013

Proconsul revine pe scena Hard Rock Cafe din București, vineri 5 aprilie 2013, ora 22:00, într-un concert live de excepție, primul pe care formația îl va susține după lansarea noului album – ”No matter what”.

Travka la Euphoria Music Hall, Cluj-Napoca

poster-travka-euphoria-music-hall-cluj-5-aprilie-2013

Travka urcă pe scena de la Euphoria Music Hall, din Cluj-Napoca, într-o formulă nouă și cu un material discografic fresh intitulat “Okean”, lansat în toamna lui 2012. Concertul va avea loc pe 18 aprilie 2013 iar publicul este așteptat începând cu ora 21:00.

  • Preț bilet:
    • 10 lei cu voucher OMNIPASS
    • 15 lei dacă sunt achiziționate de la Euphoria Biergarten sau de la Restaurantul Fabrica De Bere Ursus
    • 20 lei în ziua concertului
  • Detalii despre eveniment

SÂMBĂTĂ, 6 aprilie

Distractis Show – Nemuricii la Sala Radio, București

Distractis Show – Nemuricii

După mai bine de un deceniu de la ultima apariție live, cel mai cunoscut grup umoristic din România revine pe scenă, în fața publicului. Foștii membri ai grupului Divertis își propun să retrăiască alături de spectatori atmosfera show-urilor care le-au adus notorietatea, tratând subiecte actuale cu satiră elegantă, umor inteligent și, desigur, maturitatea acumulată în cei 30 de ani de carieră.

  • Preț bilet:
    • 40 lei (Sectoarele G, H, I, J)
    • 70 lei (Sectoarele D, E, F)
    • 100 lei (Sectoarele A, B, C)
  • Detalii despre eveniment

Concert byron la Teatrul Național, Târgu Mureș

byron - 30 de secunde de faimă Album

Pe 6 aprilie, începând cu ora 20:00, la Teatrul Național din Târgu Mureș, cei de la byron vor concerta pentru promovarea celui de-al patrulea album: “30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faimă”.

Concert Luna Amară la Fabrica, București

Poster turneu Luna Amară - prezentare clip Pietre în Alb 2013

Luna Amară pleacă într-un turneu de prezentare a noului videoclip realizat pentru piesa “Pietre în Alb”, ce dă titlul celui mai recent disc lansat de trupă în 2011. La București vor ajunge pe data de 6 aprilie.

Concert Travka la Rockstadt, Brașov

poster-concert-travka-brasov-6-aprilie-2013

Travka urcă pe scena clubului Rockstadt din Brașov într-o formulă nouă și cu un material discografic fresh intitulat “Okean”, lansat în toamna lui 2012. Concertul va avea loc pe 6 aprilie 2013 iar publicul este așteptat începând cu ora 20:00.

Concert Alternosfera – Epizodia Tour la Zodiar, Galați

POSTER ALTERNOSFERA EPIZODIA TOUR 2013

Albumul “EPIZODIA” al formației ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat în Ziua Internațională PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc și primul concert din EPIZODIA TOUR. Turneul va include și un concert la Galați, în Club Zodiar, pe data de 6 aprilie 2013.

Concert Trooper la Daos Club, Timișoara

poster-turneu-national-trooper

Trooper va începe în luna martie 2013 un nou turneu ce poartă numele “An Iron Tribute”. O altă surpriză pentru fanii formației este concertul de la Arenele Romane din București din data de 5 aprilie când rockerii pregătesc o cântare de zile mari alături de IRIS – trupa care le-a constituit încă de la început, principalul reper autohton pe scena românească. Show-ul va fi un tribut adus celebrei formații Iron Maiden iar pe 6 aprilie trupa va concerta în Club Daos din Timișoara.

Sensation 2013 – Source of Light la Romexpo, București

Sensation - Source of Light

Sensation revine în România pe 6 aprilie 2013 cu show-ul – “Source of Light” prin eforturile comune ID&T și Events. Spectacolul vizual ce are ca element central o sferă radiantă, cu acrobați și dansatori de top, dar și impresionante efecte pirotehnice și lasere se va desfășura în Pavilionul Central Romexpo.

  • Preț bilet:
    • Categoria Ring – 260 lei lei
    • Categoria De Luxe, la etajul 2 al Pavilionului Central - 700 lei
    • Categoria VIP Exclusive, la etajul 1 al Pavilionului Central - 900 lei
  • Detalii despre eveniment

DUMINICĂ, 7 aprilie

Distractis Show – Nemuricii la Sala Radio

Distractis Show – Nemuricii

După mai bine de un deceniu de la ultima apariție live, cel mai cunoscut grup umoristic din România revine pe scenă, în fața publicului. Foștii membri ai grupului Divertis își propun să retrăiască alături de spectatori atmosfera show-urilor care le-au adus notorietatea, tratând subiecte actuale cu satiră elegantă, umor inteligent și, desigur, maturitatea acumulată în cei 30 de ani de carieră. Pe 7 aprilie 2013, la Sala Radio din București, va avea loc sub numele Distractis Show – Nemuricii, al treilea spectacol produs de Emagic.

  • Preț bilet:
    • 40 lei (Sectoarele G, H, I, J)
    • 70 lei (Sectoarele D, E, F)
    • 100 lei (Sectoarele A, B, C)
  • Detalii despre eveniment

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Concerte & turnee

Află programul și regulile de acces pentru concertul byron de la Arenele Romane

byron prezintă mâine, 18 noiembrie, albumul "Efemeride" în cadrul unui concert ce are loc la Arenele Romane. Te invităm să afli programul, regulile de acces și alte informații utile în cazul în care vei participa la eveniment.

Publicat

pe

Trupa byron
Trupa byron │ FOTO: Cristina Oltean

La începutul lunii octombrie, byron a lansat "Efemeride", cel de-al optulea album din carieră. Materialul va putea fi auzit live la Arenele Romane, într-un concert plin de surprize și invitați. Printre aceștia se numără Dora Gaitanovici și Pinholes, artiști ce vor cânta în deschidere.

Program concert byron la Arenele Romane

  • 19:00 - Acces
  • 20:00 - Dora Gaitanovici
  • 21:00 - Pinholes
  • 22:15 - byron

Reguli de acces:

  • Concertele au loc în cort încălzit. În interiorul cortului, fumatul este strict interzis. Se fumează doar în locurile special amenajate!
  • Accesul publicului se va face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.
  • La accesul în perimetrul evenimentului toți participanții vor fi percheziționați de către agenți de securitate. Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectele prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.
  • Spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.
  • Este interzisă vânzarea sau cumpărarea invitațiilor și vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreț.
  • Organizatorii își rezerva dreptul de a interzice intrarea la concert a persoanelor care vor fi depistate că desfășoară astfel de activități și de a confisca invitațiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora. Se recomandă achiziționarea biletelor doar din punctele de vânzare autorizate.

Acces copii și persoane cu dezabilități

  • Accesul copiilor sub 12 ani este gratuit, însoțiți de minim un părinte sau tutore legal posesori de bilet.
  • Accesul persoanelor cu dizabilități este gratuit împreună cu însoțitorul legal în baza documentelor doveditoare.

Este INTERZIS accesul cu:

  • În perimetrul Arenelor Romane este interzis accesul cu: umbrele (în caz de ploaie să veniți cu pelerine), sticle, conserve, caserole sau alte vase de stocare pentru mâncare sau băuturi; artificii, arme, cuțite sau orice ale obiecte contondente; parfumuri, deodorante, în orice cantitate sau ambalaj; mâncare sau băuturi de orice fel; obiecte cu laser (de ex. pointere, brichete cu laser); rucsacuri și bagaje voluminoase; încălțăminte sau bagaje care prezintă elemente dure, ce ar putea pune în pericol sănătatea participanților în cazul în care, din accident, ar veni în contact cu ele; animale de companie; medicamente (persoanele cu probleme medicale trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la eveniment cu medicamentele necesare)

Prețuri bilete concert byron la Arenele Romane

  • Biletele se găsesc online la prețul de 135 de lei. Vor fi disponibile bilete și la intrare la prețul de 150 de lei. Plata se va putea face atât cash, cât și cu cardul.
Citește în continuare

Trending