Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 26 - 28 aprilie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 26 - 28 aprilie 2013 în Bucuresti și în țară.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Doar câteva zile ne mai despart de minivacanța de 1 mai. Indiferent dacă va fi mai scurtă sau mai lungă, weekendul e pus deoparte pentru toată lumea, așa încât ne încălzim pentru petrecere chiar de astăzi. Și pentru că umorul poate descreți chiar și cele mai tocite coate de pe birourile de la serviciu, vinerea o începem cu Gala Stand-Up Comedy 3 cu artistul păpușar Jimmy Tamley. Iubitorii de muzică clasică se pot opri la Sala Radio, pentru un recital al Orchestrei Naționale sub bagheta dirijorului Jin Wang. Rock-ul se ascultă în Ageless Club, acolo unde va concerta Iris cu noul solist, Toni Șeicărescu, în Hard Rock Cafe, unde Anathema va susține un show special, în Fabrica, unde byron își promovează ultimul album, și la Route 66, unde Electric Fence ne va reaminti că muzica live sună mult mai bine decât cea de pe CD. Sâmbătă ascultăm puțin jazz alături de Aylin și The Lucky Charms, în Puzzle Cafe, și facem un popas și în Club Control, pentru puțină muzică electro cu FM Belfast. Duminica Floriilor are o simbolistică aparte. Publicul va putea alege între recitalul susținut de Divna la Ateneul Român, concertul cu tematică religioasă al Paulei Seling de la Sala Radio, și concertul în memoria lui Florian Pittiș alături de vechii săi colegi și prieteni - Cristi Minculescu, Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Ducu Bertzi și mulți alții. Ghidul complet pentru weekendul 26 - 28 aprilie 2013 vă stă la dispoziție.

VINERI, 26 aprilie

Gala Stand-Up Comedy 3 – Jimmy Tamley la Cinema Patria, București

Poster Gala Premiilor Stand-Up Comedy 3 la Cinema Patria, București, 26 aprilie 2013

Celebrul comediant ventriloc ajunge în premieră în România, în cadrul celei de a 3-a ediții a Galei Premiilor Stand-Up Comedy. Evenimentul va avea loc pe 26 aprilie la Cinema Patria. Jimmy Tamley este considerat cel mai spectaculos și mai tehnic artist păpușar ventriloc din Europa.

Orchestra Națională Radio – Dirijor Jin Wang la Sala Radio, București

poster-orchestra-nationala-radio-26-aprilie-2013

Vineri, 26 Aprilie 2013 , începând cu ora 19:00, publicul este așteptat la Sala Radio pentru un recital inedit Orchestra Națională Radio. Dirijor va fi Jin Wang. Acesta a câştigat 8 competiţii internaţionale europene şi a lucrat cu numeroase orchestre din lume. Dirijorul chinez JIN WANG va dirija Orchestra Naţională Radio într-un frumos concert ce reuneşte lucrări de Haydn, Beethoven şi Mahler.

  • Preț bilet:
    • 20 lei (sectoarele G, H, I, J)
    • 25 lei (sectoarele A, D)
    • 30 lei (sectoarele B,C, E, F)
  • Detalii despre eveniment

Concert Iris la Ageless Club, București

poster-concert-club-ageless-bucuresti-iris-26-aprilie-2013

Iris, alături de noul solist Toni Șeicărescu, va susține pe 26 aprilie 2013 un concert in clubul Ageless din capitala. Evenimentul începe dupa ora 21.00 iar prețul unui bilet este de 30 de lei și are inclus un shot de tequila. Acestea sunt sunt disponibile la intrarea în locație.

Concert Anathema la Hard Rock Cafe, București

Posterul concertului acustic ANATHEMA din Hard Rock Cafe

Una dintre cele mai titrate trupe de rock britanice, Anathema se intoarce in Romania vineri, 26 aprilie 2013, pentru un show cu adevarat special ce va avea loc in Hard Rock Cafe din Bucuresti. Anathema va urca pe scena in varianta sa acustica, fratii Cavanagh alaturi de Lee Douglas vor oferi o adaptare speciala atat pieselor clasice cat si compozitiilor incluse pe cele mai noi albume de studio.

  • Preț bilet:
    • 50 de lei cu loc in picioare
    • 60 de lei cu loc la masa (pentru comenzi de minim 2 bilete) – SOLD OUT
  • Detalii despre eveniment

Concert byron la Fabrica, București

poster-concert-club-fabrica-bucuresti-byron-26-aprilie-2013

În ultima lună, cei de la byron au cutreierat țara pentru a-și promova noul album “30 Seconds of Fame“, cântând în săli de spectacole din București, Timișoara, Cluj, Târgu Mureș și Iași. Intorși la București, băieții vor susține vineri pe 26 aprilie în Club Fabrica primul concert de club de după lansarea noului album.

Concert Electric Fence la Route 66, București

poster-electric-fence-route-66-2013

Electric Fence va concerta vineri, 26 aprilie 2013, în club Route 66. Publicul este așteptat începând cu ora 22:00. Electric Fence va concerta vineri, 26 aprilie 2013, în club Route 66. Publicul este așteptat începând cu ora 22:00.

SÂMBĂTĂ, 27 aprilie

Concert Aylin & The Lucky Charms la Puzzle Cafe, București

poster-aylin-and-the-lucky-charms

Sâmbătă, 27 aprilie 2013, dupa orele 20:00, Aylin & The Lucky Charms  va susține un concert special pe ritmuri de jazz – pop în Puzzle Cafe.

Concert Trooper la Club Barock, Petroșani

poster-turneu-national-trooper

Trooper va începe în luna martie 2013 un nou turneu ce poartă numele “An Iron Tribute”. O altă surpriză pentru fanii formației este concertul de la Arenele Romane din București din data de 5 aprilie când rockerii pregătesc o cântare de zile mari alături de IRIS – trupa care le-a constituit încă de la început, principalul reper autohton pe scena românească. Show-ul va fi un tribut adus celebrei formații Iron Maiden iar pe 27 aprilie trupa va concerta în Club Barock din Petroșani.

Concert Awake (Tribut Dream Theater) la Ageless Club, București

poster-concert-club-ageless-bucuresti-awake-27-aprilie-2013

Pe 27 aprilie trupa Awake, prima si singura formatie Tribut Dream Theater de la noi din tara, va sustine un concert in clubul Ageless din Bucuresti. Awake s-a format in martie 2012 din unii dintre cei mai buni chitaristi romani la ora actuala, Cristi Gram (Phoenix). In vara anului 2011, dupa ce au colaborat in cardul unor evenimente artistice, Cristi a descoperit una dintre cele mai bune voci rock feminine, in persoana Sabinei Abrudian, aceasta cantand in deschidere la un concert Phoenix in Timisoara, ulterior aparand pe scena, ca invitat alaturi de legendarul grup.

Concert Alternosfera (Epizodia Tour) la Chișinău

POSTER ALTERNOSFERA EPIZODIA TOUR 2013

Albumul “EPIZODIA” al formației ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat în Ziua Internațională PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc și primul concert din EPIZODIA TOUR. Turneul va include și un concert la Chișinău, pe data de 27 aprilie 2013. Albumul “EPIZODIA” face parte din tripticul conceptual al formației ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA.

Concert Luna Amară la Daos Club , București

Poster turneu Luna Amară - prezentare clip Pietre în Alb 2013

Luna Amară pleacă într-un turneu de prezentare a noului videoclip realizat pentru piesa “Pietre în Alb”, ce dă titlul celui mai recent disc lansat de trupă în 2011. Filmările la videoclip au avut loc în luna ianuarie la Cluj alături de echipa Resize Media, regia este semnată de Dorin Marcu.

Concert FM BELFAST la Club Control, București

FM BELFAST club control aprilie 2013

FM BELFAST vin în Club Control pe 27 aprilie. Concertul va începe de la ora 22:00. Mai multe detalii în curând. FM BELFAST este o trupă electro din Islanda înființată în 2005. Formația are la activ 2 albume: “How to Make Friends” (2008) și “Don’t Want to Sleep” (2011).

DUMINICĂ, 28 aprilie

Concert Divna și Dan Puric la Ateneul Român, București

poster-divna-dan-puric-ateneul-roman-28-aprilie-2013

Interpreta de origine greacă Divna, supranumită și vocea îngerilor, va susține un concert dedicat sărbătorilor Pascale, chiar în Duminica Floriilor. Spectacolul va fi întregit de conferința introductivă a maestrului Dan Puric. La cererea publicului evenimentul va avea o nouă reprezentație care va începe la ora 16.00, în timp ce a doua va avea loc începând cu ora 20.00.

Concert Marcel Pavel la Sala Palatului, București

Graphic1

Marcel Pavel impreuna cu 140 de artiști instrumentiști ai ”Orchestrei Simfonice București”, condusă de dirijorul Florin Totan, își propun să ofere publicului 40 de lucrări din opere și cantonete celebre. Muzica de calitate, pe care o promovează este menită să facă sufletele să vibreze, aduându-le mai aproape de Dumnezeu.

  • Preț bilet:
    • VIP – 200 ron
    • Categoria 1 – 150 ron
    • Categoria 2 – 100 ron
    • Categoria 3 – 70 ron
    • Categoria 4 – 50 ron
  • Detalii despre eveniment

Concert Paula Seling la Sala Radio, București

poster-concert-paula-seling-sala-radio-28-aprilie-2013

Cu ocazia sărbătorilor de Paște Paula Seling va susține un concert inedit la Sala Radio. Evenimentul va avea loc pe 28 aprilie, artista urmând a fi acompaniată de orga mare a Sălii Radio. Repertoriul va fi unul tematic, pentru a marca sărbătoarea Paștelui. Alaăuri de Paula (voce si pian), se va afla, de asemenea, pianistul Calin Ionce, care este și orchestratorul tuturor pieselor care urmează a fi prezentate în concert.

  • Preț bilet:
    • 10 lei (sectoarele G, H, I, J)
    • 15 lei (sectoarele A, D)
    • 20 lei (sectoarele B, C, E, F)
  • Detalii despre eveniment

Concert în memoria lui Florian Pittiș la Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), București

ziua-florian-pittis-primaria-sectorului-3-2013

Primăria Sectorului 3 organizează duminică, 28 aprilie, un concert în memoria lui Florian Pittiș. Concertul va avea loc începând cu ora 19.00, în Parcul "Alexandru Ioan Cuza" (zona de acces de la intersecția străzilor Baba Novac și Câmpia Libertății). "Moțul" va fi sărbătorit de ziua numelui, de cei care i-au fost colegi și prieteni: Cristi Minculescu, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă, Vladi Cnejevici, Marius Bațu, Teo Boar, Ducu Bertzi, Mihai Neniță, Zoia Alecu.

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Trending