Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concerte și petreceri în weekendul 19 - 21 aprilie - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 19 - 21 aprilie 2013 în Bucuresti și în țară.

Publicat

pe

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Niciun weekend fără muzică live și gașca de prieteni aproape. Pentru perioada 19 - 21 aprilie ghidul concertelor și petrecerilor este la fel de ofertant ca și până acum. Vinerea o putem începe cu un concert Luna Amară la ShamRock din Ploiești sau ne putem opri în Suceava pentru "Epizodia" Alternosferei live de La Fierărie. Hip-hopul se ascultă în Club Goblin alături de GDR (Grupul de Rezistență), în timp ce, în paralel, pe scena alternativă din Control vor urca Blue Nipple Boy, The Amsterdams și YellLow. Sâmbătă parfumul muzicii bossa-nova ne poartă la Teatrul de Artă din București acolo unde  Gabriela Costa (voce), Alex Man (chitară), Michael Acker (contrabas) și Dan Georgescu (percuție) vor susține concertul "Ritmos do Brasil". Tot sâmbătă, Alexandrina și band-ul său vor cânta în Club Control. Corul Madrigal va susține un concert jubiliar pe 21 aprilie la Ateneu, evenimentul având drept tematică sfintele sărbători de Paște. Până la escapade de o mai vastă întindere (concedii), ghidul complet pentru weekendul 19 - 21 aprilie poate fi consultat mai jos.

VINERI, 19 aprilie

Concert LaLa Band (LaLa Love Tour) la Sala Sporturilor, Bistrița

Poster LaLa Band - LaLa Love Tour

LaLa Band, trupa vedetă a serialului “Pariu cu viața”, continuă cel de-al 3 turneu național. Intitulat “LaLa Love Tour”. LaLa Band va concerta la Sala Sporturilor din Bistrița pe 19 aprilie. Show-ul va începe la ora 19:00, iar sesiunile foto cu fanii, de la ora 17:00 (la sesiunile foto pot participa doar cei care achiziționează bilete VIP).

Concert Alternosfera (Epizodia Tour) La Fierărie, Suceava

POSTER ALTERNOSFERA EPIZODIA TOUR 2013

Albumul “EPIZODIA” al formației ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat în Ziua Internațională PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc și primul concert din EPIZODIA TOUR. Turneul va include și un concert la Suceava, în Pub La Fierărie, pe data de 19 aprilie 2013.

Concert Luna Amară la The ShamRock, Ploiești

Poster turneu Luna Amară - prezentare clip Pietre în Alb 2013

Băieții de la Luna Amară continuă turneul de prezentare a noului lor videoclip, “Pietre în Alb“. Astfel, vineri, 19 aprilie, de la ora 21:00, formația va concerta în The Shamrock Pub din Ploiești (str. Vasile Lupu, nr. 38).

Concert Metrock la Ageless Club, București

poster-concert-club-ageless-bucuresti-metrock-19-aprilie-2013

Metrock va susține pe 19 aprilie, începând cu ora 21.00, un concert în clubul Ageless din București. Prețul unui bilet este de 15 lei (1 shot de tequila inclus în prețul biletului) și se poate achiziționa de la intrarea în locație. Alături de Metrock va cânta formația 9.7 Richter.

Concert The dAdA la Hard Rock Cafe, București

poster-concert-hard-rock-cafe-bucuresti-dada-19-aprilie-2013

Sprint Media si Bestmusic te invita vineri, 19 aprilie in Hard Rock Cafe de la ora 22:00 la un concert unde trupa bucuresteana The dAdA va prezenta cele mai tari coveruri ale trupelor straine si romanesti si multe piese proprii.

Concert Blue Nipple Boy, The Amsterdams și YellLow la Club Control

poster-blue-nipple-boy-club-control-19-aprilie-2013

După celebrele Womanman, Bear Comes Naked sau coverul Hot (Inna), Blue Nipple Boy revine pe scena alternativă într-un line-up fresh, alături de doi membri noi pe care îi vor prezenta publicului direct în concert. Concertul va avea loc în Club Control pe 19 aprile 2013 și invitați speciali vor fi The Amsterdams și YellLow.

GDR – Grupul de Rezistență la Club Goblin

poster-concert-grupul-de-rezistenta-goblin-constanta-19-aprilie-2013

Rezistența se mută la mare, la Constanța,  unde se opune din toți rărunchii, după cum zice și numele albumului recent scos pe piață de băieții de la Grupul de Rezistență.  Astfel că vineri, 19 aprilie, toți cei care opun rezistență sunt așteptați în Club Goblin, pentru o seară rezistentă la rime alese.

SÂMBĂTĂ, 20 aprilie

Concert LaLa Band (LaLa Love Tour) la Casa de Cultură a Studenților, Cluj-Napoca

Poster LaLa Band - LaLa Love Tour

LaLa Band, trupa vedetă a serialului “Pariu cu viața”, continuă cel de-al 3 turneu național. Intitulat “LaLa Love Tour”. LaLa Band va concerta la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca pe 20 aprilie. Show-ul va începe la ora 19:00, iar sesiunile foto cu fanii, de la ora 17:00 (la sesiunile foto pot participa doar cei care achiziționează bilete VIP).

Concert Jadish la Ageless Club, București

poster-concert-club-ageless-bucuresti-jadis-20-aprilie-2013

Club Agless vă invită pe 20 aprilie la un concert cu trupele Jadish, Neutron și Cameleon. Prețul unui bilet este de 20 de lei (1 shot tequila inclus în prețul biletului) iar evenimentul începe după ora 20.00.

Concert Ritmos do Brasil la Teatrul de Artă, București

"Ritmos do Brasil" cu Gabriela Costa, Alex Man, Michael Acker și Dan Georgescu

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:00, Teatrul de Arta din București va găzdui concertul “Ritmos do Brasil“, în care muzicienii Gabriela Costa (voce), Alex Man (chitară), Michael Acker (contrabas) și Dan Georgescu (percuție) vor purta publicul într-o călătorie cu parfum de bossa-nova.

Concert Alexandrina & Band la Club Control, București

poster-concert-alexandrina-club-control-aprilie-2013

Primul concert Alexandrina cu trupa completă, după mai mult de un an, va avea loc la Control sâmbătă, 20 aprilie. Publicul este așteptat începând cu ora 21:00.

Concert Alternosfera (Epizodia Tour) la Underground Pub, Iași

Albumul “EPIZODIA” al formației ALTERNOSFERA din Republica Moldova va fi lansat în Ziua Internațională PI (π), respectiv luna 3, ziua 14, ocazie cu care va avea loc și primul concert din EPIZODIA TOUR. Turneul va include și un concert la Iași, în Underground Pub, pe data de 20 aprilie 2013.

Concert Luna Amară la Rockstadt, Brașov

Poster turneu Luna Amară - prezentare clip Pietre în Alb 2013

Luna Amară pleacă într-un turneu de prezentare a noului videoclip realizat pentru piesa “Pietre în Alb”, ce dă titlul celui mai recent disc lansat de trupă în 2011. Luna Amară va concerta la Brașov în Rockstadt pe data de 20 aprilie in deschidere fiind invitată trupa Changing Skins.

DUMINICĂ, 21 aprilie

Corul Madrigal – Lumină din Lumină la Ateneul Român

Poster Concert Corul Madrigal la Ateneul Român București pe 21 aprilie 2013

Corul Mandrigal va susține un concert jubiliar pe 21 aprilie la Ateneul Român din Capitală. Acesta aniversează 50 de ani de activitate, în cadrul concertului extraordinar cu tema pascală. Evenimentul va însemna o celebrare prin muzică a principiilor și valorilor care întruchipează de jumătate de veac esența și spiritul Madrigalului.

Concert Horia Brenciu la Casa de Cultură a Sindicatelor, Iași

Poster turneul național Horia Brenciu - Fac ce-mi spune inima 2013

Horia Brenciu sărbătorește venirea primăverii cu noul turneu național intitulat “Fac ce-mi spune inima!”, ce promovează noul album lansat – “40″. Artistul, ce va urca pe scenă alături de orchestra HB Orchestra, a pregătit un spectacol inedit, plin de surprize și invitați speciali, printre care se numără și concurenți de la Vocea României. Horia Brenciu va concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor din Iași pe 21 aprilie, începând cu ora 20:00.

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending