Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Concerte și petreceri în weekendul 12 - 14 aprilie - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 12 - 14 aprilie 2013 în Bucuresti și în țară.
GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Mai sunt 3 weekenduri până la minivacanța de 1 mai, așa încât ne putem încălzi pentru distracția care se anunță încă de vinerea aceasta. Recomandările noastre pentru perioada 12 - 14 aprilie se îndreaptă către Hard Rock Cafe, unde îi vom putea asculta pe cei de la Zdob și Zdub, către Euphoria Music Hall din Cluj, unde cântă E.M.I.L., și pentru ieșeni sau cei care au drum către Iași, oprirea se face la Casa de Cultură a Studenților pentru un concert byron. Pe 12 aprilie, de Ziua Internațională a Aviației și Cosmonauticii, avem petrecere Cosmic Disco la Shakespeare Bar din București, iar duminică ne pregătim pentru concertul Iron Maiden de pe 24 aprilie. Avem o veste bună și pentru iubitorii de electro: Timo Mass va concerta în premieră la Cluj-Napoca. Lista completă a sugestiilor noastre pentru weekendul 12 - 14 aprilie poate fi consultată mai jos.

VINERI, 12 aprilie

Concert byron la Casa de Cultură a Studenților, Iași

byron - 30 de secunde de faimă Album

Pe 12 aprilie, începând cu ora 20:00, la Casa de Cultură a Studenților din Iași, cei de la byron vor concerta pentru promovarea celui de-al patrulea album: "30 Seconds of Fame / 30 de secunde de faimă".

Concert E.M.I.L. la Euphoria Music Hall, Cluj-Napoca

poster-concert-cluj-aprilie-2013

Pe 12 aprilie, E.M.I.L. dă iarna afară din Cluj, la Euphoria Hall. Nu cu grație, ci cu rom, fum și vanilie. Plus punk euforizant. Asa că acordați-vă pickamerele, să spargem gheața împreună!

  • Preț bilet:
    • 10 lei cu voucher OMNIPASS
    • 15 lei dacă sunt achiziționate de la Euphoria Biergarten sau de la Restaurantul Fabrica De Bere Ursus
    • 20 lei în ziua concertului
  • Detalii despre eveniment

Concert Antract la Ageless Club, București

poster-concert-antract-ageless-club-bucuresti-antract-12-aprilie-2013

Clubul Ageless vă invită vineri, 12 aprilie, la un concert cu trupa Antract. Evenimentul începe după ora 21.00. Antract a lansat șase album de studio și două materiale live, iar în acest an se pregătește de apariția unui nou disc.

Concert Directia 5 la True Club, București

poster-concert-true-club-bucuresti-directia-5-12-aprilie-2013

Directia 5 va sustine pe 12 aprilie primul concert in True Club din Bucuresti. Trupa a luat fiinta in anul 1991, la Bucuresti. In 1992, lanseaza albumul "La vulturul de mare cu pestele in gheare", dupa care pleaca in Bulgaria la festivalul "Orfeul de aur", iar in octombrie prezinta doua piese noi la festivalul de la Bregenz, Austria, unde obtine premiul II, inregistrarile live fiind transmise de MTV.

Concert Luna Amară la Club Hush, Pitești

Poster turneu Luna Amară - prezentare clip Pietre în Alb 2013

Luna Amară pleacă într-un turneu de prezentare a noului videoclip realizat pentru piesa “Pietre în Alb”, ce dă titlul celui mai recent disc lansat de trupă în 2011. Filmările la videoclip au avut loc în luna ianuarie la Cluj alături de echipa Resize Media, regia este semnată de Dorin Marcu.

Concert The Mono Jacks la Underground Pub, Iași

the-mono-jacks-rusty-heart-tour-2013

Cei de la The Mono Jacks au decis să anunțe înceapă noul turneul național pe data de 13 februarie, demonstrând că nu fac parte din categoria oamenilor superstițioși, din contră se află de baricada celor care au noroc într-o zi de 13. Intitulat Rusty Heart Tour 2013, acesta include un concert pe 12 aprilie la Iași, în Underground Pub, începând cu ora 21:00.

Concert Trooper la John’s Cafe, Deva

poster-turneu-national-trooper

Trooper va începe în luna martie 2013 un nou turneu ce poartă numele “An Iron Tribute”. O altă surpriză pentru fanii formației este concertul de la Arenele Romane din București din data de 5 aprilie când rockerii pregătesc o cântare de zile mari alături de IRIS – trupa care le-a constituit încă de la început, principalul reper autohton pe scena românească.

Concert Vița de Vie (Spunk Tour) la Moszkva Caffe, Oradea

Turneu Vita de Vie

Turneul Spunk al trupei Vița de Vie ajunge la Moszkva Cafe din Oradea pe 12 aprilie 2013. Publicul este așteptat începând cu orele 21:30. Vița de Vie Spunk Tour este un concept split, care va pune în scenă atât piesele consacrate, adunate în decursul celor 16 ani de existență.

Cosmic Disco la Shakespeare Bar, București

poster-petrecere-Shakespeare-Bar-bucuresti-12-aprilie-2013

Pe 12 aprilie este ziua internationala a aviatiei si cosmonauticii, asta pentru ca pe 12 aprilie 1961 a avut loc primul zbor al unui om în spatiu, la bordul navei VOSTOK 1. In acest spirit interstelar, Shakespeare Bar te invita la Cosmic Disco, un party in care vom sarbatori cum se poate mai Science Fiction unul dintre cele mai importante momente ale istoriei.

Concert Zdob și Zdub la Hard Rock Cafe, București

poster-concert-hard-rock-cafe-bucuresti-Zdob-si-Zdub-12-aprilie-2013

Zdob și Zdub își va lansa vineri, 12 aprilie, la Hard Rock Cafe, București cel de-al nouălea album intitulat “Basta Mafia”. Discul este distribuit de MediaPro Music, conține 13 piese și două bonus track-uri energice, pline de folclor și voie bună, în dulcele stil cu care ne-au obișnuit moldovenii în ultimii 18 ani de activitate.

SÂMBĂTĂ, 13 aprilie

Concert LaLa Band – LaLa Love Tour la Casa de Cultură a Sindicatelor, Buzău

Poster LaLa Band - LaLa Love Tour

LaLa Band, trupa vedetă a serialului “Pariu cu viața”, continuă cel de-al 3 turneu național. Intitulat “LaLa Love Tour”. LaLa Band va concerta la Casa de Cultură a Sindicatelor din Buzău pe 13 aprilie. Show-ul va începe la ora 19:00, iar sesiunile foto cu fanii, de la ora 17:00 (la sesiunile foto pot participa doar cei care achiziționează bilete VIP).

Concert Trooper la La Scriitori, Târgoviște

poster-turneu-national-trooper

Trooper va începe în luna martie 2013 un nou turneu ce poartă numele “An Iron Tribute”. O altă surpriză pentru fanii formației este concertul de la Arenele Romane din București din data de 5 aprilie când rockerii pregătesc o cântare de zile mari alături de IRIS – trupa care le-a constituit încă de la început, principalul reper autohton pe scena românească.

Concert Infected Rain la Ageless Club, București

poster-concert-ageless-infected-rain

Infected Rain va concerta pe 13 aprilie în Ageless Club. Cântarea face parte din ”Stop Waiting Tour 2013″, ultimul turneu înaintea mutării trupei din Chișinău în Statele Unite. În deschidere va cânta trupa de folk / hardcore metal [email protected] din Brașov. Turneul include mai multe orase din Romania – Cluj-Napoca, Campulung , Sibiu si Slatina.

Concert Luna Amară la Cafeneaua Artiștilor, Buzău

Poster turneu Luna Amară - prezentare clip Pietre în Alb 2013

Luna Amară pleacă într-un turneu de prezentare a noului videoclip realizat pentru piesa “Pietre în Alb”, ce dă titlul celui mai recent disc lansat de trupă în 2011. Filmările la videoclip au avut loc în luna ianuarie la Cluj alături de echipa Resize Media, regia este semnată de Dorin Marcu.

Concert  The Mono Jacks la The ShamRock, Ploiești

the-mono-jacks-rusty-heart-tour-2013

Cei de la The Mono Jacks au decis să anunțe înceapă noul turneul național pe data de 13 februarie, demonstrând că nu fac parte din categoria oamenilor superstițioși, din contră se află de baricada celor care au noroc într-o zi de 13. Intitulat Rusty Heart Tour 2013, acesta include un concert pe 13 aprilie la Ploiești, în The ShamRock, începând cu ora 21:00.

Concert Timo Mass la Cluj Arena, Cluj-Napoca

poster-concert-cluj-arena-timo-mass-13-aprilie-2013

Pure Energy prezinta sambata, 13 aprilie, primul concert Timo Mass in Cluj-Napoca. Evenimentul incepe la ora 23.00 iar pretul unui bilet este de 30 de lei. Prezenta lui la Cluj Arena este cu atat mai importanta cu cat aceasta va avea loc cu o saptamana inainte de lansarea oficiala la nivel mondial a noului sau album intitulat “Lifer“

DUMINICĂ, 14 aprilie

Concert LaLa Band (LaLa Love Tour) la Sala Sporturilor Vrancea

Poster LaLa Band - LaLa Love Tour

LaLa Band, trupa vedetă a serialului “Pariu cu viața”, continuă cel de-al 3 turneu național. Intitulat “LaLa Love Tour”. LaLa Band va concerta la Sala Sporturilor din Focșani pe 14 aprilie. Show-ul va începe la ora 19:00, iar sesiunile foto cu fanii, de la ora 17:00 (la sesiunile foto pot participa doar cei care achiziționează bilete VIP).

Petrecere Iron Maiden la Ageless Club, București

poster-petrecere-club-ageless-bucuresti-iron-maiden-14-aprilie-2013

Cavalleria Events te invita duminica, 14 aprilie in Ageless Club la o seara dedicata celei mai mari trupe de heavy metal – Iron Maiden. Petrecerea dedicata lui Eddie incepe de la ora 20:00 si continua pana la ora 2:00, timp in care fanii participanti pot asculta piese din toata discografia alaturi de vizionarea unui concert din lunga istorie a trupei.

Citește mai multe despre byronDirecția 5Lala BandLuna AmarăTrooperVita de Vie
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Taxi la Arenele Romane din București

Taxi va susține un concert extraordinar în data de 6 iunie, la Arenele Romane din București. Biletele cu prețuri cuprinse...

Închide