Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Nouvelle Vague la Timișoara

Nouvelle Vague va concerta în data de 21 iunie, la Timișoara, în Parcul Rozelor în cadrul evenimentului LiveInTM care este dezvoltat de organizatorii Festivalului "Plai".

Publicat

pe

Nouvelle Vague │ FOTO: www.nouvellesvagues.com

Nouvelle Vague, celebrul grup de muzicieni care a cucerit întreaga lume cu ritmuri de bossa-nova va concerta în data de 21 iunie, la Timișoara, în Parcul Rozelor. Show-ul este inclus în cadrul evenimentului LiveInTM care este dezvoltat de organizatorii Festivalului "Plai". Proiectul lui Marc Collin și Olivier Libaux, Nouvelle Vague, vine la Timișoara, într-o formulă mărită ce include 3 vocaliste: Melanie Pain, Liset Alea și Zula. În aceeași perioadă, trupa va fi prezentă și la Backyard Weekend în București.

Nouvelle Vague

Nouvelle Vague │ FOTO: www.nouvellesvagues.com

Nouvelle Vague este un grup de artisti francezi care își definește muzica printr-un stil ce se regăsește și în numele trupei, respectiv"new wave", sau celebrul "bossa nova" din limba portugheză, curent pe care l-au îmbogățit de-a lungul timpului cu puternice elemente de punk-rock și chiar post-punk. Deși la început s-a bazat doar pe reinterpretarea în stil bossa nova a unor piese semnate de trupe celebre precum Joy Division, The Clash, The Cure sau Depeche Mode, Nouvelle Vague și-a lărgit treptat paleta muzicală, noile albume aducând numeroase noi influențe de reggae, ska și blues.

Primele două albume ale grupului, "Nouvelle Vague", (2004) și "Bande A Part" (2006), s-au vândut în peste 500.000 de copii, de același succes bucurându-se și cel de-a treilea material, "NV3", care a surprins prin noua manieră de interpretare - Nouvelle Vague în duet cu soliștii originali ai pieselor interpretate de ei până acum. Astfel, Nouvelle Vague înregistrează "Master and Servant" alături de Martin Gore de la Depeche Mode, "All My Colours" împreună cu Ian McCulloch, membrul trupei Echo And The Bunnymen sau "Our Lips Are Sealed" cu Terry Hall de la Specials și Funboy Three.

Bilete la concerte Nouvelle Vague de la Timișoara

  • Categoria I - 90 lei (zonă limitată la 200 de bilete)
  • Categoria II - 60 lei

Tichetele se pot cumpăra online de pe Eventim și din rețeaua magazinelor Cărturești, Germanos, Orange și Vodafone.

Nouvelle Vague - "Don't Go"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 21 iunie 2013

Nouvelle Vague

Loc
Parcul Rozelor Timișoara

Trending