Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert LaLa Band la Arenele Romane pe 1 iunie

LaLa Band pregătește un nou show inedit la Arenele Romane pe 1 iunie. Află mai multe detalii despre eveniment.

Publicat

pe

LaLa Band

După două spectacole care au fost declarate evenimentele anului 2012 de către Radar de Media, trupa LaLa Band revine cu un nou concert la Arenele Romane. LaLa Love Forever va avea loc pe 1 iunie, pentru show-ul de anul acesta formația promițând piese noi, coregrafii spectaculoase și multe surprize.

LaLa Band

LaLa Band

"Cei care ne vor fi alături pe 1 iunie vor auzi în premiera melodii noi LaLa Band. În plus, în cadrul acestui concert, vom lansa si cel de-al 5-lea album al nostru, LaLa Love Forever, primul album care conține doar piese originale", a spus Alina.

De la începutul carierei muzicale a trupei, peste 100.000 de fani din toată țara și de peste hotare au venit să-i asculte live pe membrii formației lor favorite la concerte și în cele 3 turnee naționale pe care LaLa Band le-a susținut de-a lungul a doi ani.

"Concertele de anul trecut de la Arenele Romane au fost incredibile, 10.000 de fani ne-au fost alaturi, am trăit împreună emoția și iubirea LaLa. Sperăm ca anul acesta să fie cel puțin la fel de mulți tineri alături de noi", au spus Criss și Vlad.

Lala Band în concert

Concert Lala Band

Cele 4 albume lansate până în prezent s-au bucurat de un succes deosebit, în 2012 LaLa Band primind și Discul de Aur pentru cel mai bine vândut album al anului. Până la concertul din București de la Arenele Romane, fanii din toată țară au ocazia să își vadă idolii în orașele lor natale, pentru că turneul LaLa Love Tour continuă. În aprilie, LaLa Band va susține o nouă serie de show-uri incendiare, în 10 orașe din țară, printre care Pitești, Bacău, Galați și Buzău, dar și un concert în Republica Moldova, la Chișinău, pe 17 aprilie.

Biletele pentru evenimentul din 1 iunie sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Pentru mai multe detalii despre concert puteți consulta pagina din agendă.

LaLa Band - "One Wish" (Video Oficial)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

poster-lala-band-arenele-romane-1-iunie-2013
Concerte sâmbătă, 1 iunie 2013

LaLa Band - Lala Forever

Loc
Arenele Romane

Trending