Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Children of Bodom în noiembrie la București

Children of Bodom va concerta pe 12 noiembrie 2013 la București în Turbohalle. Evenimentul promovează noul album, "Halo of Blood", care va fi lansat la începutul lunii iunie. Evenimentul este organizat de Promusic Events iar biletele vor fi puse în vânzare pe 15 aprilie.

Publicat

pe

Children of Bodom
Children of Bodom │ FOTO: www.facebook.com

Exista o prejudecata potrivit careia formatiile de metal nu pot sa aiba succesul grupurilor de pop, dance sau de muzica electronica. Children of Bodom, faimoasa trupa finlandeza, desfiinteaza acest mit printr-o cariera la care viseaza orice artist iar in luna iunie va lansa un nou album intitulat "Halo of Blood".

Pentru promovarea acestuia finalndezii vor pleca intr-un turneu de promovare care va ajunge și la București pe 12 noiembrie la Turbohalle. Evenimentul este organizat de Promusic Events și revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan) iar biletele vor fi puse în vânzare pe 15 aprilie.

Children of Bodom

Children of Bodom │ FOTO: www.facebook.com

Trupa a luat ființă în 1993, in Espoo, Finlanda, cand Alexi Laiho (voce) s-a saturat de tot ceea ce auzea in jurul lui si a decis sa puna bazele unui proiect original. Dupa cateva schimbari de componenta, varianta finala a trupei o reprezinta: Alexi la voce, Roope Latvala la chitara, Janne Wirman la clape, Henkka Seppälä la bas si Jaska Raatikainen la tobe.

Children of Bodom a lansat pana acum 7 albume, 2 albume live, doua EP-uri, doua materiale compilatie si un DVD. Toate cele 7 albume au castigat discul de aur in Finlanda si au atins pozitii inalte in "infamul" top Billboard 200. Trei dintre albumele trupei au debutat pe locul 1 in topurile finlandeze, iar vanzarile de discuri au atins pragul de 250.000 numai in Tara Celor O Mie de Lacuri.

Children Of Bodom - "Was It Worth It?"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 12 noiembrie 2013

Children of Bodom

Loc
Turbohalle
Comentează

Trending