Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu
Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online

Ciara a lansat un nou clip incitant intitulat "Body Party" - VIDEO

Ciara revine cu un nou videoclip la piesa "Body party". Clipul este incitant, iar in acesta apare iubitul solistei. Urmăreşte producţia video pe InfoMusic.
Ciara - Artwork

Ciara - Artwork

Ciara revine cu nou videoclip la piesa "Body party", extrasă de pe noul material care poartă numele solistei. Clipul este la fel de incitant ca toate producţiile video semnate până acum de către interpreta de R&B, regia aparţinând lui Director X.

Ciara

Ciara

Povestea clipul este simplă, fiind conturată în jurul poveştii de dragoste dintre solistă şi rapperul Future, iubitul din viaţa reală al tinerei interprete. Desfăşurat pe două planuri, clipul este un amestec de senzualitate, coregrafii spectaculoase, flirturi, aducând cu un alt videoclip din cariera artistei, cel în care l-a avut partener pe Justin Timberlake. Lirica piesei este la fel de suprinzătoare, fiind scrisă de ambii artişti, iar Ciara mărturind în versuri iubirea pe care o trăieşte:  "I can't lie, I won't lie, it's amazing / My faces, the places, you're taking me..."

La un moment dat, Ciara îi declară lui Future că misiunea ei este să îl aducă în perioada în care nu se temea să danseze pe un ritm mai lent alături de prietena sa. În clip, apar şi alte nume cunoscute din muzica intenaţională precum Ludacris, Trinidad James, Joseline sau Stevie J.

Tracklist-ul albumului “Ciara”, care va fi lansat pe 5 iulie este următorul:

1. “I’m Out” feat. Nicki Minaj
2. “Sophomore”
3. “Body Party”
4. “Keep on Lookin”
5. “Read My Lips”
6. “Where You Go” feat. Future
7. “Super Turnt Up” feat. Ciara
8. “DUI”
9. “Livin’ It Up”
10. “Overdose”

Urmăreşte mai jos un clip care a reuşit în doar o zi din momentul lansării să se apropie de un milion de vizualizări:

VIDEO OFICIAL CIARA - Body Party

Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert The 69 Eyes în octombrie la București

Formația finlandeză The 69 Eyes este primul nume confirmat pentru Maximum Rock Festival 2013. Ediția indoor se va desfășura în...

Închide