Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Câștigătorul dublei invitații la concertul TRAVKA din Club Control

InfoMusic a ales câștigătorul dublei invitații la concertul Trakva din club Control de pe 18 aprilie. Vezi dacă ai avut noroc.

Travka readuce albumul "Okean" în București, de această dată în Club Control, astăzi pe 18 aprilie. InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la concert, iar în urma tragerii la sorți a ieșit câștigătoare Andreea Poncos.

Concert TRAVKA in Silver Church

Concert TRAVKA in Silver Church 2012

Anul trecut a fost unul plin de schimbări pentru formația Travka, care s-a prezentat în concerte într-o formulă nouă și a lansat în octombrie 2012 noul album "Okean". Promovarea materialului a fost una inedită, care s-a încheiat cu un concert sub cerul înstelat. Discul a fost editat doar în 5 exemplare, ce au fost oferite la cele 5 concerte pe care grupul le-a susținut în Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Braşov.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Travka
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Garbage & Screaming Females au lansat "Because The Night" - VIDEOCLIP

Garbage și solista trupei The Screaming Females, Marissa Paternoster, au lansat videoclipul "Because The Night" care este un cover după...

Închide