Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda - bilete
Hiromi și Edmar Castañeda concertează la București pe 21 octombrie 2017 - Cumpără bilete de aici
La Depeche Mode s-au savurat "Enjoy the Silence" şi "Personal Jesus" Poze concert Depeche Mode la Cluj-Napoca 2017 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
Richard Fearless / Death in VegasDeath in Vegas: "Izolarea este foarte importantă pentru mine când creez, dar e o sabie cu două tăişuri" Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017

Câștigătorul dublei invitații la concertul TRAVKA din Club Control

InfoMusic a ales câștigătorul dublei invitații la concertul Trakva din club Control de pe 18 aprilie. Vezi dacă ai avut noroc.

Travka readuce albumul "Okean" în București, de această dată în Club Control, astăzi pe 18 aprilie. InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la concert, iar în urma tragerii la sorți a ieșit câștigătoare Andreea Poncos.

Concert TRAVKA in Silver Church

Concert TRAVKA in Silver Church 2012

Anul trecut a fost unul plin de schimbări pentru formația Travka, care s-a prezentat în concerte într-o formulă nouă și a lansat în octombrie 2012 noul album "Okean". Promovarea materialului a fost una inedită, care s-a încheiat cu un concert sub cerul înstelat. Discul a fost editat doar în 5 exemplare, ce au fost oferite la cele 5 concerte pe care grupul le-a susținut în Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Braşov.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Travka
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
  • monimo

    ABIA ASEARA AM ASCULTAT PT PRIMA DATA "CONTINENTAL", SUNA FOARTE BINE IAR VERSURILE SUNT PE MASURA TRAVKA:) FELICITARI, Andreea Poncos!

CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Garbage
Garbage & Screaming Females au lansat "Because The Night" - VIDEOCLIP

Garbage și solista trupei The Screaming Females, Marissa Paternoster, au lansat videoclipul "Because The Night" care este un cover după...

Închide