Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Câștigătorul dublei invitații la concertul TRAVKA din Club Control

InfoMusic a ales câștigătorul dublei invitații la concertul Trakva din club Control de pe 18 aprilie. Vezi dacă ai avut noroc.

Travka readuce albumul "Okean" în București, de această dată în Club Control, astăzi pe 18 aprilie. InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la concert, iar în urma tragerii la sorți a ieșit câștigătoare Andreea Poncos.

Concert TRAVKA in Silver Church

Concert TRAVKA in Silver Church 2012

Anul trecut a fost unul plin de schimbări pentru formația Travka, care s-a prezentat în concerte într-o formulă nouă și a lansat în octombrie 2012 noul album "Okean". Promovarea materialului a fost una inedită, care s-a încheiat cu un concert sub cerul înstelat. Discul a fost editat doar în 5 exemplare, ce au fost oferite la cele 5 concerte pe care grupul le-a susținut în Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Braşov.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Travka
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Garbage & Screaming Females au lansat "Because The Night" - VIDEOCLIP

Garbage și solista trupei The Screaming Females, Marissa Paternoster, au lansat videoclipul "Because The Night" care este un cover după...

Închide