Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Câștigătorul dublei invitații la concertul TRAVKA din Club Control

InfoMusic a ales câștigătorul dublei invitații la concertul Trakva din club Control de pe 18 aprilie. Vezi dacă ai avut noroc.

Travka readuce albumul "Okean" în București, de această dată în Club Control, astăzi pe 18 aprilie. InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la concert, iar în urma tragerii la sorți a ieșit câștigătoare Andreea Poncos.

Concert TRAVKA in Silver Church

Concert TRAVKA in Silver Church 2012

Anul trecut a fost unul plin de schimbări pentru formația Travka, care s-a prezentat în concerte într-o formulă nouă și a lansat în octombrie 2012 noul album "Okean". Promovarea materialului a fost una inedită, care s-a încheiat cu un concert sub cerul înstelat. Discul a fost editat doar în 5 exemplare, ce au fost oferite la cele 5 concerte pe care grupul le-a susținut în Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Braşov.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Travka
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Garbage & Screaming Females au lansat "Because The Night" - VIDEOCLIP

Garbage și solista trupei The Screaming Females, Marissa Paternoster, au lansat videoclipul "Because The Night" care este un cover după...

Închide