Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ronnie James DioCâștigă o invitație dublă la DIO Returns - Holograma lui Ronnie James Dio în concert INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Câștigătorul dublei invitații la concertul TRAVKA din Club Control

InfoMusic a ales câștigătorul dublei invitații la concertul Trakva din club Control de pe 18 aprilie. Vezi dacă ai avut noroc.

Travka readuce albumul "Okean" în București, de această dată în Club Control, astăzi pe 18 aprilie. InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la concert, iar în urma tragerii la sorți a ieșit câștigătoare Andreea Poncos.

Concert TRAVKA in Silver Church

Concert TRAVKA in Silver Church 2012

Anul trecut a fost unul plin de schimbări pentru formația Travka, care s-a prezentat în concerte într-o formulă nouă și a lansat în octombrie 2012 noul album "Okean". Promovarea materialului a fost una inedită, care s-a încheiat cu un concert sub cerul înstelat. Discul a fost editat doar în 5 exemplare, ce au fost oferite la cele 5 concerte pe care grupul le-a susținut în Iaşi, Bucureşti, Timişoara, Cluj şi Braşov.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Travka
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
  • monimo

    ABIA ASEARA AM ASCULTAT PT PRIMA DATA "CONTINENTAL", SUNA FOARTE BINE IAR VERSURILE SUNT PE MASURA TRAVKA:) FELICITARI, Andreea Poncos!

CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Garbage & Screaming Females au lansat "Because The Night" - VIDEOCLIP

Garbage și solista trupei The Screaming Females, Marissa Paternoster, au lansat videoclipul "Because The Night" care este un cover după...

Închide