Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Liana Stanciu anunțâ când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Câștigătorul dublei invitații la concertul Cristi MINCULESCU din Hard Rock Cafe

InfoMusic a extras căștigătorul dublei invitații la concertul Cristi Minculescu din Hard Rock Cafe. Vezi dacă ai avut noroc.
Cristi Minculescu la prima aparitie LOTUS in capitala

Cristi Minculescu la prima aparitie LOTUS in capitala

Cristi Minculescu și-a dat întâlnire cu fanii în Hard Rock Cafe joi, pe 25 aprilie 2013. Fostul solist IRIS și actualul membru LOTUS promite să ofere o adevărată enciclopedie de rock în 90 de minute. InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la eveniment, iar în urma extragerii la sorți a ieșit câștigătoare Mădălina Strugaru.

Cristi Minculescu la prima aparitie LOTUS in capitala

Cristi Minculescu la prima aparitie LOTUS in capitala

În cazul în care doriți să vă cumpărați bilete, cea mai ieftină cale este cea online. Un tichet normal (cu loc la masă) costă 40 de lei, iar unul VIP (în fața scenei) - 60 de lei, pe iabilet.ro. Prețurile sunt cu câte 10 lei mai mari la intrare în Hard Rock Cafe în ziua concertului.

 

Citește mai multe despre Cristi Minculescu
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Feed Me și Dope D.O.D. vin la Electric Castle Festival - LINE-UP COMPLET

Feed Me, maestrul drum and bass-ului și dubstep-ului englez, și Dope D.O.D.(Duo Of Darkness), grupul ce a făcut hip-hopul olandez...

Închide