Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorul dublei invitații la concertul Anathema din Hard Rock Cafe

InfoMusic a oferit o invitatie dubla la concertul Anathema din Hard Rock Cafe. Vezi daca ai avut noroc.

Publicat

pe

Anathema
Anathema

Anathema readuce rock-ul britanic la București vineri, 26 aprilie, în cadrul unui concert la Hard Rock Cafe din Herăstrău. InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la spectacol, iar în urma tragerii la sorți a ieșit câștigător Răzvan Negre.

Concert Anathema in Chaos Venue, Bucuresti, 23 septembrie 2012

Concert Anathema in Chaos Venue, Bucuresti, 23 septembrie 2012

Anathema vine de această dată într-o formulă acustică. Frații Cavanagh alături de Lee Douglas vor oferi o adaptare specială atât pieselor clasice, cât și compozițiilor incluse pe cele mai noi albume de studio. Concertul se va desfășura sub titulatura Anathema Acustic iar formația promite o adaptare muzicală unică dar în același timp sinceră, special pentru fanii din România.

Anathema este un nume ce probabil nu are nevoie de nicio prezentare pentru publicul român. Numeroase showuri, mare parte din ele sold out, o muzicâ ce a evoluat constant în ultimii zeci de ani, păstrându-și însă esența și conceptul. De la titulatura doom metal și până la sonoritățile contemporane ale muzicii rock alternativ, Anathema au știut să-și păstreze integritatea muzicală, albumele "Weather Systems" (2012) și "We’re Here Because We’re Here" dovedind - dacă mai era cazul - ingeniozitatea și talentul acestor britanici.

Comentează

Trending