Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

Câștigătorul dublei invitații la concertul Anathema din Hard Rock Cafe

InfoMusic a oferit o invitatie dubla la concertul Anathema din Hard Rock Cafe. Vezi daca ai avut noroc.
Anathema

Anathema

Anathema readuce rock-ul britanic la București vineri, 26 aprilie, în cadrul unui concert la Hard Rock Cafe din Herăstrău. InfoMusic a pus la bătaie o invitație dublă la spectacol, iar în urma tragerii la sorți a ieșit câștigător Răzvan Negre.

Concert Anathema in Chaos Venue, Bucuresti, 23 septembrie 2012

Concert Anathema in Chaos Venue, Bucuresti, 23 septembrie 2012

Anathema vine de această dată într-o formulă acustică. Frații Cavanagh alături de Lee Douglas vor oferi o adaptare specială atât pieselor clasice, cât și compozițiilor incluse pe cele mai noi albume de studio. Concertul se va desfășura sub titulatura Anathema Acustic iar formația promite o adaptare muzicală unică dar în același timp sinceră, special pentru fanii din România.

Anathema este un nume ce probabil nu are nevoie de nicio prezentare pentru publicul român. Numeroase showuri, mare parte din ele sold out, o muzicâ ce a evoluat constant în ultimii zeci de ani, păstrându-și însă esența și conceptul. De la titulatura doom metal și până la sonoritățile contemporane ale muzicii rock alternativ, Anathema au știut să-și păstreze integritatea muzicală, albumele "Weather Systems" (2012) și "We’re Here Because We’re Here" dovedind - dacă mai era cazul - ingeniozitatea și talentul acestor britanici.

Citește mai multe despre Anathema
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Michael Buble live de la metroul din New York - VIDEO

Michael Buble a susținut un concert ad hoc la metroul din New York. Urmărește înregistrarea prestației pe InfoMusic.

Închide