Urmărește-ne în Social Media

BLOG

Câștigătorii celor 5 invitații simple la concertul Tarja Turunen

InfoMusic a extras câștigătorii la concursul cu invitații pentru concertul Tarja Turunen de la Sala Palatului de pe 11 aprilie. Vezi dacă ai avut noroc.

Publicat

pe

Tarja Turunen 2013
Tarja Turunen 2013

Tarja Turunen va concerta la București joi, 11 aprilie, la Sala Palatului alături de bateristul Mike Terrana și Orchestra Simfonică București, iar InfoMusic trimite la spectacol 5 cititori. În urma tragerii la sorți câștigătorii sunt:

Tarja Turunen și Mike Terrana în interviu pentru InfoMusic

Tarja Turunen și Mike Terrana în interviu pentru InfoMusic

Tarja revine în România cu proiectul "Beauty and the Beat", un show ce va include interpretări ale unora dintre cele mai cunoscute opere de muzică clasică, dar și ale pieselor semnate de Tarja. De la concertul nu vor lipsi surprizele și nici momentele umoristice, de care se va face vinovat Mike Terrana. Spectacolul este unul special pentru artista de origine finlandeză întrucât reprezintă o modalitate prin care aceasta vrea să aducă mai aproape de publicul tânăr, în special, muzica clasică. Despre concertul de la București Tarja Turunen și Mike Terrana au vorbit mai pe larg în video interviul InfoMusic.

Tarja a devenit cunoscută ca vocea trupei Nightwish, alături de care a activat din 1996 până în 2005, când au apărut niște neînțelegeri și a fost "concediată" din formație. Aflată la început de drum de carieră solo, cântăreața iubește ceea ce face și nu se teme să încerce genuri muzicale cât mai diverse. Pe de altă parte, ceea ce o definește, poate, cel mai bine, este abilitatea sa de a combina duritatea rock-ului cu blândețea muzicii clasice.

Concertul este organizat de Phoenix Entertainment, iar biletele sunt în continuare disponibile online pe Eventim la prețuri începând de la 90 de lei.

Trending