Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Postmodern Jukebox la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
INFO CONCERT:
Scorpions

Calvin Harris şi Ellie Goulding au lansat clipul piesei "I Need Your Love"

Calvin Harris şi Ellie Goulding promovează noul lor single intitulat "I Need Your Love" printr-un videoclip incitant. Urmăreşte-l pe InfoMusic.
Captură din clipul

Captură din clipul "I Need Your Love"

Calvin Harris şi Ellie Goulding promovează în această perioadă noul lor single intitulat "I Need Your Love" printr-un videoclip incitant. Piesa de faţă este cel de-al şaptelea single extras de pe albumul lui Harris "28 months", fiind inclus şi ca bonus track pe cel de-al doilea material semnat de britanica Ellie numit "Halcyon".

Captură din clipul "I Need Your Love"

Captură din clipul "I Need Your Love"

În videoclip, cei doi artişti joacă rolul unui tânăr cuplu, care desfăşoară diferite activităţi în timpul liber. Astfel, îi vedem pe aceştia pe plajă, în maşină, pe un iaht, la un salon de tatuaj, unul dintre actori fiind şi un băiat de culoare, acesta reuşind să ofere o notă comică întregului pasaj video. La final, putem observa şi câteva secvenţe de la un concert al DJ-ul şi producătorului scoţian Calvin Harris.

Piesa "I Need Your Love" va fi lansată pe platforma iTunes pe data de 22 aprilie. Până atunci, puteţi vedea mai jos clipul rezultat, care a fost deja asemănat cu cel pentru piesa "We Found Love", o altă colaborare pe care Harris o are la activ împreună cu Rihanna.

VIDEO OFICIAL CALVIN HARRIS & ELLIE GOULDING - I Need Your Love

Citește mai multe despre Calvin HarrisEllie Goulding
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney a înregistrat o nouă piesă cu Nirvana

Paul McCartney a înregistrat o nouă piesă cu membrii originali ai formatiei Nirvana. Piesa se numeste "Down The Road". Află...

Închide