Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda - bilete
Hiromi și Edmar Castañeda concertează la București pe 21 octombrie 2017 - Cumpără bilete de aici
La Depeche Mode s-au savurat "Enjoy the Silence" şi "Personal Jesus" Poze concert Depeche Mode la Cluj-Napoca 2017 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Sting
Richard Fearless / Death in VegasDeath in Vegas: "Izolarea este foarte importantă pentru mine când creez, dar e o sabie cu două tăişuri" Summer WellINFO CONCERT:
Summer Well 2017

Calvin Harris şi Ellie Goulding au lansat clipul piesei "I Need Your Love"

Calvin Harris şi Ellie Goulding promovează noul lor single intitulat "I Need Your Love" printr-un videoclip incitant. Urmăreşte-l pe InfoMusic.
Captură din clipul

Captură din clipul "I Need Your Love"

Calvin Harris şi Ellie Goulding promovează în această perioadă noul lor single intitulat "I Need Your Love" printr-un videoclip incitant. Piesa de faţă este cel de-al şaptelea single extras de pe albumul lui Harris "28 months", fiind inclus şi ca bonus track pe cel de-al doilea material semnat de britanica Ellie numit "Halcyon".

Captură din clipul "I Need Your Love"

Captură din clipul "I Need Your Love"

În videoclip, cei doi artişti joacă rolul unui tânăr cuplu, care desfăşoară diferite activităţi în timpul liber. Astfel, îi vedem pe aceştia pe plajă, în maşină, pe un iaht, la un salon de tatuaj, unul dintre actori fiind şi un băiat de culoare, acesta reuşind să ofere o notă comică întregului pasaj video. La final, putem observa şi câteva secvenţe de la un concert al DJ-ul şi producătorului scoţian Calvin Harris.

Piesa "I Need Your Love" va fi lansată pe platforma iTunes pe data de 22 aprilie. Până atunci, puteţi vedea mai jos clipul rezultat, care a fost deja asemănat cu cel pentru piesa "We Found Love", o altă colaborare pe care Harris o are la activ împreună cu Rihanna.

VIDEO OFICIAL CALVIN HARRIS & ELLIE GOULDING - I Need Your Love

Citește mai multe despre Calvin HarrisEllie Goulding
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kurt Cobain / Paul McCartney
Paul McCartney a înregistrat o nouă piesă cu Nirvana

Paul McCartney a înregistrat o nouă piesă cu membrii originali ai formatiei Nirvana. Piesa se numeste "Down The Road". Află...

Închide