BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Bon Jovi a început noul turneu fără chitaristul Richie Sambora

Bon Jovi a început azi, 3 aprilie, turneul de promovare al noului album intitulat "What About Now". Din păcate chitaristul Richie Sambora nu va lua parte la acest nou turneu din motive personale.
Bon Jovi

Bon Jovi

UPDATE: După anunțul privind lipsa chitaristului Richie Sambora din actualul turneu Bon Jovi au început să apară tot felul de zvonuri și speculații. Se pare că acesta nu este internat, din nou, într-o clinică de dezalcolizare, motivul lipsei fiind chiar Bon Jovi. Discuțiile și tensiunea dintre cei doi a atins cote maxime iar problema banilor a fost punctul culminant. În timp ce trupa Bon Jovi se află în turneu, Richie Sambora a petrecut 11 zile alături de fiica sa în Hawaii.

Bon Jovi a început azi, 3 aprilie, turneul de promovare al noului album intitulat "What About Now". Trupa va acoperi până în luna octombrie 30 de țări, totalizând 110 concerte. Din păcate chitaristul Richie Sambora nu va lua parte la acest nou turneu din motive personale. Anunțul a fost facut în urmă cu câteva ore pe site-ul oficial bonjovi.com. În vârstă de 53 de ani, Richie Sambora nu este la prima abatere când lipsește de la concertele trupei. În 2011 acesta s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare și astfel a fost nevoit să piardă turneul Nord American.

Bon Jovi

Bon Jovi (Foto: www.facebook.com)

Turneul Bon Jovi nu va ajunge în România însă șansele pentru un concert Bon Jovi la București în 2014 sunt foarte mari. Dezvăluirea a fost făcută de Marcel Avram, promoter al unor evenimente de mare anvergură precum concertele Michael Jackson, Rammstein, AC/DC, Metallica, Prodigy, Eric Clapton și lista poate continua. Acesta s-a aflat și în spatele concertului Bon Jovi din Piața Constituției din 2011. Cei interesați să vada în concert formația Bon Jovi o pot face pe 14 mai la Sofia sau pe 17 mai la Viena.

Bon Jovi – "Because We Can (The Boxer: Act 1)"

"What About Now" este cel de-al 12-lea disc al formației și conține și un cântec lansat de Jon Bon Jovi – "Not Running Anymore", ce face parte din coloana sonoră a filmului "Stand Up Guys". Piesa a fost nominalizată la Globul de Aur - secțiunea Cel mai bun cântec dintr-un film.

Înființată în 1983 în New Jersey, trupa Bon Jovi a vândut peste 130 de milioane de discuri în întreaga lume. Bon Jovi a vizitat peste 50 de țări, printre care și România. Pe 10 iulie 2011, Jon și colegii săi au cântat în Piața Constituției, în fața a 55.000 de spectatori.

Citește mai multe despre Bon JoviRichie Sambora
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Povestea festivalului Tomorrowland va fi spusă în benzi desenate

Vara aceasta va apărea primul număr al benzii desenate Tomorrowland. Află povestea ce va sta la baza ediției limitate de...

Închide