Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Bogdan Ciuclaru părăseşte postul Radio Guerrilla

Bogdan Ciuclaru îşi dă demisia din Radio Guerrilla, la o lună dupa plecarea lui Vlad Craioveanu.

Publicat

pe

Bogdan Ciuclaru
Bogdan Ciuclaru

UPDATE: Bogdan Ciuclaru se poate auzi deja în cadrul emisiunii "Drum cu prioritate", moderate de către Radu Constantinescu. Fostul realizator Radio Guerrilla deţine o nouă rubrică intitulată Net Review, întregul format putând fi ascultat în intervalul orar 17:00-20:00. 

După recenta demisie a lui Vlad Craioveanu la începutul lunii martie, Bogdan Ciuclaru și-a anunțat plecarea din echipa postului de radio Guerrilla. Programul Siesta Weekend urmează să fie continuat de o gazdă mai veche, Petru Stratulat.

Bogdan Ciuclaru

Bogdan Ciuclaru

Bogdan Ciuclaru este unul dintre oamenii care a stat la bază formării acestui post, fiind angajat din septembrie 2006. La început redactor la Ziarul Dâmboviţa, apoi TV host la Realitatea Târgovişte, Bogdan Ciuclaru a realizat numeroase programe la Radio Guerrilla, a prezentat chiar şi programul de ştiri, însă cea mai de notorietate emisiune a sa a rămas Weekend Brunch.

Vestea demisiei a fost făcută chiar de realizatorul de radio pe pagina sa personală de facebook:

"Să vă anunţ ceva important:
1. Sâmbătă vă aştept la Siesta Weekend!
2. E ultima mea Siesta la Radio Guerrilla.
3. Mulţumesc ascultătorilor pentru că m-au acceptat/îndrăgit/ajutat!
4. Mulţumesc sincer foştilor colegi pentru tot ce au/am făcut împreună şi pentru tot ce a însemnat experienţa Radio Guerrilla."

Deocamdată acesta nu a menționat pe ce post de radio va putea fi ascultat începând cu luna mai, însă a ţinut să precizeze că nu este vorba de Radio 21, locul de unde se transmite acum o nouă emisiune cu Vlad Craioveanu. Citește mai jos un fragment dintr-o postare a producătorului radio, scrisă la începutul lunii martie:

"Orele nu iartă! Ieşi pe uşă, intri, ieşi, intri…şi împleteşti aşa zile, într-un egoism feroce, doar cu tine. Prea comod şi prea obosit pentru o ieşire seara şi-apoi prea ocupat pentru a mai evada în weekend. Ajungi captiv într-o rutină pe care ţi-ai aranjat-o singur sau dedicată de alţii. Si scotoceşti panicat printre ganduri după răspunsuri, după salvari… Familia e salvarea. Soţie, frate, mamă, tată! [...] Imi place ceea ce fac! Chiar îmi place! D-asta ne-auzim în weekend, ne vorbim zilnic pe facebook, twitter şi rareori pe blog. E evident că prin toate astea caut şi revendic reacţii, confirmări, validări. Aşa am ajuns să simt chiar şi necunoscuţii ca fiind aproape, rătăciţi poate la fel de adânc în muncă, uitând de ieţiri, pasiuni, părinţi, bunici. V-am zis deci de toate astea pentru că am încredere, pentru că intuiesc că e posibil să vă regăsiţi şi să ne înţelegem unul pe celălalt. Vă mulţumesc că (mă) ascultaţi! Rămânem în continuare martori şi uneori complici la propria noastră Siesta, la încercare de a evada."

Trending