Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Bitza revine cu un nou clip la piesa "Fack", o colaborare cu Arssura - VIDEO

Bitza a lansat un nou videoclip la piesa “Fack”, o colaborare cu Arssura. Acest clip care poate fi urmărit pe InfoMusic.

Publicat

pe

Bitza & Arssura
Bitza & Arssura │ FOTO: www.facebook.com/BitzaRO

Bitza şi-a inaugurat noul său canal de YouTube, BitzaOfficial, moment prielnic pentru a lansa astăzi videoclipul intitulat “Fack”, pentru o piesă realizată în colaborare cu rapper-ul Arssura.

Bitza & Arssura

Bitza & Arssura │ FOTO: www.facebook.com/BitzaRO

Cu un sound care ne aduce aminte de melodia "Nopţi albe pentru zile negre", piesa "Fack" deţine câteva jocuri de cuvinte rostite de către artist în stilul său caracteristic ("flow"), uşor de recunoscut. Versurile sunt optimiste, aduc în atenţia celebra zicală "Carpe Diem!", elementul inedit al compoziţiei fiind prezenţa unui trompete care echilibrează armonios discursul sonor. Piesa va fi inclusă pe viitorul album de studio al solistului, acesta urmând să fie lansat în acest an şi reunind creaţii creionate în câteva direcţii noi, dar păstrând genul urban-soul.

Clipul piesei de faţă a fost presărat cu momente amuzante petrecute în timpul turneelor cu trupa Paraziţii, precum şi capturi din concertele live susţinute în ţară. Urmăriţi mai jos noul videoclip marca 20 CM Records:

VIDEO OFICIAL BITZA & ARSSURA - Fack

Trending