Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Biohazard - o nouă trupă confirmată pentru B’ESTFEST Summer Camp 2013

Biohazard, una dintre trupele etalon ale scenei hardcore, va concerta în permieră la festivalul B’ESTFEST Summer Camp. Ediția din acest an a festivalului va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park - București, Tunari.

Publicat

pe

Biohazard │ FOTO: www.facebook.com

Trupa americană Biozahard este cea mai recentă confirmare de pe afisul B'ESTFEST Summer Camp 2013. Ediția din acest an a festivalului va avea loc vara aceasta în perioada 5-7 iulie, în B’ESTFEST Park - București, Tunari, printre artiștii confirmați deja numărându-se nume precum Texas, Nas, Nneka, Chase & Status live, Enter Shikari, Tiamat, Soilwork, Noisia, Joker și Friction.

Biohazard

Biohazard │ FOTO: www.facebook.com

Originară din Brooklyn, New York, Biozahard a luat ființă în anul 1987, fiind recunoscută ca una dintre primele trupe ce a introdus în genul hardcore punk elemente metal, groove și influențe hip hop. “Biohazard”, albumul de debut, a fost lansat în anul 1990, urmat doi ani mai târziu de “Urban Discipline”, material ce a fost vândut în peste un milion de copii în întreaga lume și de pe care a fost extras și unul dintre cele mai cunoscute single-uri ale trupei, “Punishment”. Albumul “State Of The World Address”, din 1994, a inclus piesa "How It Is", o colaborare cu artistul hip-hop Sen Dog (Cypress Hill).

În anul 1995, chitaristul Bobby Hambel a părăsit trupa, următoarele materiale de studio fiind înregistrate fără participarea acestuia, până când, 13 ani mai târziu, în 2008, membrii Biohazard au revenit la formula inițială - Billy Graziadei, Danny Schuel, Bobby Hambel și Evan Seinfeld - susținând o serie de concerte îndelung așteptate de fanii trupei. “A fost de parcă nu am luat pauză niciodată. Chiar din momentul în care ne-am urcat pe scenă ne-am simțit ca în vremurile bune, aceasta fiind energia de care aveam nevoie pentru a scrie piese noi” marturisea Billy Graziadei.

Imediat după reuniune, Biohazard a semnat un contract cu label-ul Nuclear Blast și a intrat în studio alături de Toby Wright, celebrul producător care a lucrat de-a lungul timpului cu artiști precum Slayer, Alice In Chains, Fear Factory și Soulfly, pentru a pregăti cel de-al nouălea album din carieră. Rezultatul colaborării a fost “Reborn In Defiance”, lansat în ianuarie 2012, album ce a marcat revenirea spectaculoasă a veteranilor hardcore în atenția fanilor.

Biohazard - "Reborn"

Prezentat de Ciuc Premium și Coca-Cola, B’ESTFEST Summer Camp 2013 va avea loc în weekendul 5-7 iulie, abonamentele valabile pe întreaga durata a celor trei zile de festival costă 150 lei, biletele pentru o singură zi 70 lei și voucherele de camping - 20 lei. Acestea sunt disponibile în pre-sale atât online pe MyTicket.ro, cât și în rețeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Sala Palatului și librăria Mihai Eminescu.

Comentează

Trending