Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

S-au pus în vânzare biletele pentru concertul Steve Vai de la Arenele Romane

Steve Vai va concerta pe 25 iunie la Arenele Romane alături de Evolution Tempo Orchestra - dirijor George Natsis. Evenimentul începe la ora 19.00 iar în deschidere vor evolua trupele Publika și Cvartet Hypnotique.

Steve Vai in concert la Sala Palatului 2012

Cu puțin timp în urmă Steve Vai anunța pe site-ul oficial că va susține un concert pe 30 mai la Sala Palatului din București. Cum pe data respectivă locația era contractată pentru concertul Celelalte Cuvinte, fanii vor avea ocazia să-l revadă în concert pe Steve Vai pe 25 iunie la Arenele Romane. Evenimentul începe la ora 19.00 iar în deschidere vor evolua trupele Publika și Cvartet Hypnotique. Concertul face parte din Festivalul Eco Fest, prima ediție, iar Steve Vai ca cânta alături de Evolution Tempo Orchestra - dirijor George Natsis.

Steve Vai in concert la Sala Palatului 2012

Steve Vai in concert la Sala Palatului 2012

Festivalul Eco Fest este organizat de Cramps Music, Energia Media Grup şi InMusica Events iar bilete se pot cumpăra din reţeaua Eventim şi online de pe eventim.ro.

Bilete la concerte Steve Vai de la Arenele Romane

  • Categoria I – 200 lei
  • Categoria II – 150 lei
  • Categoria III – 100 lei
  • Categoria IV – 50 lei

Chitarist, compozitor, solist și producător, Steve Vai nu mai are nevoie de nicio prezentare: este fără doar și poate unul dintre cei mai talentați artiști ai lumii. A început să ia lecții de chitară la vârsta de 12 ani, de la Joe Satriani, iar la 18 ani compunea deja partituri pentru Frank Zappa. Cu o carieră de aproape trei decenii, peste 60 de materiale discografice lansate și nu mai puțin de 15 milioane de copii vândute în întreaga lume, Steve Vai este considerat unul dintre cei mai buni muzicieni din istorie. Demonstrându-și încă din copilărie talentul în mânuirea chitarei, Steve a reușit de-a lungul timpului să revoluționeze tehnica acestui instrument, fiind printre primii artiști care au folosit chitara cu șapte corzi, punându-și totodată semnătura și pe seria de modele JEM, concepute alături de brand-ul japonez Ibanez.

Ultimul concert susținut de Steve Vai în România a avut loc pe 1 noiembrie 2012 la Sala Palatului – citește recenzia concertului Steve Vai.

Steve Vai - "The Crying Machine"

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre HypnotiqueSteve Vai
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
30 Seconds to Mars a lansat "Up In The Air" – VIDEOCLIP

Videoclipul piesei "Up In The Air" poate fi vizionat în sfârșit în întregime, povestea spusă până acum fragmentat prin teasere...

Închide