INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Beyonce prezintă piesa "Standing On The Sun" în noul spot H&M - VIDEO

Beyonce prezintă publicului piesa "Standing On The Sun" în noul spot publicitar H&M. Ascultă single-ul și urmărește clipul pe InfoMusic.
Beyonce în noul spot H&M

Beyonce în noul spot H&M

Publicitatea și muzica sunt două domenii ce au ajuns să nu se mai distingă atunci când vine vorba de promovarea unor noi campanii/compoziții Beyonce. Ca și în cazul piesei anterioare, "Grown Woman", ce a fost dezvăluită în cadrul unei reclame la Pepsi, single-ul "Standing On The Sun" ajunge cunoscut publicului tot prin intermediul unui spot publicitar. De această dată brandul promovat este H&M, Beyonce fiind imaginea noii colecții de vară.

Beyonce în noul spot H&M

Beyonce în noul spot H&M

Noul spot H&M pare a fi mai mult un videoclip decât o reclamă la obiecte vestimentare. Linia dintre publicitate și prezentarea colecției de vară a brandului numit este una foarte fină, așa cum a indicat și artista într-un interviu acordat The Telegraph.

"Întotdeauna mi-a plăcut felul în care H&M pune accentul pe haine interesante la prețuri accesibile. Chiar sunt încântată de conceptul la care am colaborat pentru că explorează emoțiile unei femei prin reprezentarea lor în cele 4 elemente - foc, apă, pământ și vânt. A fost un shooting minunat pe o insulă tropicală. Am simțit că fac un video, nu o reclamă", a mărturisit Beyonce.

Beyonce nu doar a pozat pentru H&M, ci s-a și implicat în realizarea modelelor, astfel că design-ul fiecărui produs reflectă stilul specific al cântăreței. În toate materialele promoționale se va face referire la Beyonce ca Mrs Carter, pentru a promova turneul mondial "The Mrs Carter Show", ce a debutat pe data de 15 aprilie.

Filmările pentru spotul publicitar au avut loc în Bahamas, scenariul fiind întocmai clipurilor specifice palmaresului Beyonce. Coregrafie senzuală, peisaj tropical și ritmuri ce te îmbie la dans.

Beyonce (Mrs. Carter) în noul spot publicitar H&M

Beyonce va lansa anul acesta cel de-al cincilea album. Deși nu se cunoaște încă titlul noului material discografic, artista a dezvăluit recent un indiciu. În spotul "Mirrors" realizat pentru Pepsi apare textul "#BeyHereNow", jurnaliștii din presa internațională apreciind că ar putea fi un titlu de album.

Citește mai multe despre Beyonce
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Anathema
Câștigătorul dublei invitații la concertul Anathema din Hard Rock Cafe

InfoMusic a oferit o invitatie dubla la concertul Anathema din Hard Rock Cafe. Vezi daca ai avut noroc.

Închide