Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Beyonce a dezvăluit piesa "Grown Woman" printr-o reclamă la Pepsi - VIDEO

Beyonce a dezvăluit noul single "Grown Woman" într-un spot publicitar realizat pentru Pepsi. Urmărește reclama și ascultă fragmente ale noii piese.
Beyonce

Beyonce

Cu o coregrafie dinamică și o piesă nouă, Beyonce își consolidează colaborarea cu Pepsi. Cel mai recent spot realizat pentru acest brand se numește "Mirrors" și o prezintă pe artistă într-o sală de repetiții cu oglinzi de jur împrejur, dansând pe ritmurile noului single "Grown Woman". Piesa este extrasă de pe al cincilea album Beyonce, ce va fi lansat anul acesta.

Beyonce în spotul "Mirrors" (reclamă Pepsi)

Beyonce în spotul "Mirrors" (reclamă Pepsi)

Deși detaliile despre un nou album Beyonce întârzie să apară, artista începe promovarea următorului material discografic printr-o reclamă la Pepsi. Pornind de la sloganul noii campanii a brandului, respectiv "Embrace your past, but live for now" ("Preţuieşte-ţi trecutul, dar trăieşte-ţi prezentul"), spotul "Mirrors" sugerează ideea de despindere de trecut pentru a trăi clipa prezentă. Printr-un dans realizat din fragmente ale unor coregrafii utilizate în videoclipuri anterioare și versuri care transmit ideea de maturizare personală și profesională, mesajul este subliniat prin fiecare element al reclamei. Noul clip încorporează, de asemenea, porțiuni ale unei piese noi - "Grown Woman"- extrase de pe următorul material discografic al artistei.

Beyonce a semnat un contract cu Pepsi în iarna anului trecut în valoare de 50 de milioane de dolari, însă aceasta nu este singurul motiv al cântăreței de a colaborara cu acest brand. Conform unor declarații anterioare, aceasta apreciază enorm libertatea care i se oferă în realizarea spoturilor.

"Pepsi îmbrățișează creativitatea și susține evoluția artiștilor. Din punctul de vedere al unei femei de afaceri aspectul acesta este foarte important, pentru că îmi permite să lucrez cu un brand fără a face compomisuri și fără a-mi constrânge creativitatea."

Noul single "Grown Woman", ce poate fi ascultat parțial în spotul "Mirrors", va fi lansat oficial astăzi, 8 aprilie 2013. Deși nu se știe încă numele materialului de pe care care a fost extras, reclama Pepsi vine însoțită de un indiciu - "#BeyHereNow". Presa internațională a indicat că acesta ar putea fi un titlu de album. Mai multe detalii vom afla cu singuranță în perioada următoare.

Beyonce "Mirrors" - "Grown Woman"- (Reclamă Pepsi 2013)

Citește mai multe despre Beyonce
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Black Sabbath dezvăluie teaser-ul noului album "13" și primele date ale turneului european - VIDEO

Black Sabbath dezvăluie coperta noului album "13" și o piesă nouă în teaser-ul lansat. De asemenea, trupa anunță primele date...

Închide