Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Avril Lavigne a colaborat cu Marilyn Manson pentru o piesă de pe noul album

Avril Lavigne a colaborat cu Marilyn Manson pentru o piesă de pe noul album. Află mai multe detalii despre această colaborare.
Avril Lavigne si Marylin Manson

Avril Lavigne si Marylin Manson

Avril Lavigne a început promovarea noului album, al cincilea după "Goodbye Lullaby" din 2011. Deși nu a fost dezvăluit încă un titlu al materialului discografic sau o dată oficială de lansare, fanii au putut să-și facă o idee despre cum sună noile piese ascultând single-ul "Here's To Never Growing Up". Până la apariția videoclipului, la care se lucrează deja, artista a oferit un interviu publicației Billboard în care a vorbit despre colaborarea sa cu Marilyn Manson pentru piesa "Bad Girl".

Avril Lavigne si Marylin Manson

Avril Lavigne si Marilyn Manson

Noul album al lui Avril Lavigne este foarte divers, conform declarațiilor artistei, îmbinând balade cu pian și orchestrație cu piese energice pop-rock și chiar melodii heavy. "Am o piesă mai heavy pe album pe care eu și Marilyn Manson am denumit-o "Bad Girl", a mărturisit Avril pentru Billboard, indicând faptul că a colaborat cu acesta.

În ce privește finalizarea materialului discografic și apariția pe piață, artista a spus că își dorește să mai compună câteva piese înainte de a stabili data lansării.

"Deocamdată încă mai am treabă la studio. Deși albumul e cam gata vreau să mai compun o piesă. Vreau să mai scriu câteva melodii pentru mine, e foarte important să fac asta."

Primul single extras de pe album, "Here's To Never Growing Up", invită ascultătorul să se întoarcă în timp, în perioada adolescenței lui Avril, când Radiohead dădea tonul petrecerilor și băutura, indiferent de care ar fi fost, își făcea efectul garantat. Filmările pentru videoclipul acestei piese au început deja, Avril Lavigne confirmând că scenariul va implica prezența foștilor membri de trupă, Evan Taubenfeld și Devin Bronson. Povestea clipului va fi construită pe atmosfera banchetului de sfârșit de liceu, clasicul moment nelipsit din filmele cu adolescenți.

Până la apariția noului videoclip vă invităm să urmăriți un lyric video ce prezintă un album cu amintiri în care fanii artistei dansează și cântă pe versurile melodiei.

Avril Lavigne - "Here's to Never Growing Up" - LYRIC VIDEO

Citește mai multe despre Avril LavigneMarilyn Manson
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte Deep Purple și UB 40 în luna iunie la Cluj-Napoca

Formațiile Deep Purple şi UB 40 vor concerta în luna iunie pe Cluj Arena, alături de trupe şi solişti din...

Închide