Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Ascultă noul single OCS - "Visule" feat. Bean - AUDIO

OCS a lansat noul single "Visule" feat Bean (Șuie Paparude). Piesa surprinde printr-o combinație de calm cu agresivitate și induce o stare de meditație.
OCS

Omul cu Șobolani a lansat noul single "Visule", realizat în colaboare cu Bean de la Șuie Paparude și Subcarpați. Piesa, ce a avut premiera la emisiunea Logout cu Bogdan Șerban de pe radio Guerrilla, poate fi ascultă mai jos. Ideea unei colaborări între OCS și Bean a luat naștere în urmă cu aproape 2 ani, iar după ce piesa a trecut prin numeroase modificări a ajuns în sfârșit la o variantă finală de care membrii formației sunt extrem de încântați.

OCS - "Visule" feat Bean

OCS - "Visule" feat Bean

Melodia "Visule" continuă povestea pe care trupa a început-o cu single-ul "Caută", ascultătorii fiind de această dată invitați să intre într-o stare de meditație, de visare. Sound-ul este o combinație de putere, agresivitate, energie și calm. Partea interpretată de Bean te zdruncină și te motivează întrucât îți amintește că nu trebuie să renunți la visele tale. Aceasta se completează cu vocea lui Dan Amariei care induce o stare de cugetare, de intrare în universul gândurilor și viselor.

Acesta este ce de-al 2-lea extras de pe noul album "Marea Căutare", pe care Omul cu Șobolani se pregătește să-l lanseze în toamnă. Materialul reprezintă o revenire a celor din OCS la sound-ul de la începuturile trupei, dar realizat dintr-o perspectivă mult mai matură și plină de experiență. În plus, destinul i-a adus pe artiști față în față cu producătorul Adam Whittaker, care este extrem de încântat de colaborarea cu OCS și în special de piesa "Visule", despre care nu s-a sfiit să spună că este una dintre cele mai bune melodii ale anului 2013, de până acum.

"The new Omul cu sobolani jam is like a badass Romanian hip hop Black Sabbath. Scared? You SHOULD BE!", a declarat Adam Whittaker

Omul cu Șobolani - "Visule" feat Bean

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Omul cu Șobolani (OCS)Șuie Paparude
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ciara a lansat un nou clip incitant intitulat "Body Party" - VIDEO

Ciara revine cu un nou videoclip la piesa "Body party". Clipul este incitant, iar in acesta apare iubitul solistei. Urmăreşte...

Închide