Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE

Antonia, Aylin și Lucia susțin campania "România, țara inimilor mari" - VIDEO

Antonia, Aylin și Lucia susțin campania "România, țara inimilor mari", ce își propune să promoveze spiritul românesc şi să schimbe imaginea negativă a ţării. Vezi ce au declarat artiști implicați în proiect.

Patriotismul devine pe zi ce trece un subiect tot mai sensibil. Conform statisticilor, mulți români își doresc să părăsească țara, motivele fiind de cele mai multe ori de natură economică. Campania "România, ţara inimilor mari!" este un proiect de responsabilitate socială, ce a fost inițiat din dorinţa de a promova spiritul românesc şi de a schimba imaginea negativă a ţării. Primii artiști care s-au alăturat campaniei sunt Antonia, Aylin, Lucia, Randi, Diana Matei, Giulia, Mandinga şi designerul Maria Simion. Prin clipurile realizate împreună cu Sensotv.ro, televiziune online ce a inițiat proiectul, fiecare dintre cei menționați dezvăluie publicului de ce iubesc România şi de ce nu şi-ar părăsi ţara pentru nimic în lume.

Aylin, Antonia si Lucia susțin campania "România, țara inimilor mari"

Aylin, Antonia si Lucia susțin campania "România, țara inimilor mari"

Campania "România, țara inimilor mari" este un proiect nou, ce își propune să readucă în atenția publicului importanța susținerii adevăratelor valori ale țării și a încurajării comportamentului civic.

"Acuzatiile defăimătoare la adresa ţării noastre, declanşate şi susţinute periodic la nivel internaţional, ne afectează pe toţi. Împreună putem demonstra că România este ţara inimilor mari! Campania îi susţine pe cei care privesc trecutul cu mândrie şi viitorul cu optimism. Va continua să fie promovată de românii care preţuiesc valorile ţării şi care luptă pentru o Românie mai bună, mai frumoasă, mai valoroasă." - mesajul campaniei  "România, țara inimilor mari", conform sensotv.ro.

Proiectul este susținut și de artiști din industria muzicalăMai jos puteți urmări declarațiile video înregistrate de Anonia, Aylin și Lucia pentru această campanie.

Antonia susține campania "România, țara inimilor mari"

Indiferent de momentele dificile ale vieții, Antonia vede întotdeauna partea plină a paharului și este convinsă că nu ar părăsi niciodată România.

Aylin susține campania "România, țara inimilor mari"

Aylin consideră că mâncarea tradițională românească, gătită acasă, este în unele cazuri chiar mai bună decât cea din restaurantele de top.

Lucia susține campania "România, țara inimilor mari"

Lucia iubește România pentru călătoriile pline de poveste pe care le poți face acasă, la tine în țară.

Citește mai multe despre AntoniaAylin CadirLucia
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Programul concertului Anathema de la București

Vineri, 26 aprilie, formația britanică Anathema va susține un concert în clubul Hard Rock Cafe din București. Evenimentul va începe...

Închide