Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu
Mădălina Coca / Bogdan Ioan / Dora Gaitanovici / Alma BoiangiuAlma Boiangiu, Dora Gaitanovici, Mădălina Coca și Bogdan Ioan luptă vineri pentru trofeul Vocea României - Votează preferatul

Andra a lansat clipul "Inevitabil va fi bine" - VIDEOCLIP

Vezi noul clip lansat de Andra - "Inevitabil va fi bine". Artista și-a strâns toți prietenii la o super petrecere unde cântă, dansează și uită de griji.
Andra - Inevitabil va fi bine

Andra - Inevitabil va fi bine

După ce l-a prezentat aseară în premieră la Happy Hour, Andra a lansat și online videoclipul noului single "Inevitabil va fi bine". Regizat de Iulian Moga, clipul prezintă o mare petrecere, unde toată lumea cântă, dansează, se îndrăgostește și uită de probleme. De la petrecerea Andrei nu lipsesc unii dintre cei mai apropiați prieteni, precum Smiley, Delia, Red Blonde, CRBL, Cabron, What’s Up și Connect-R.

Andra la filmările videoclipului "Inevitabil va fi bine"

Andra la filmările videoclipului "Inevitabil va fi bine"

Melodia vine pentru sezonul de primăvară - vară și are un sound alert, cu influențe exotice, care se va auzi cu siguranță pe litoral anul acesta. În plus, pentru acest cântec, Andra și dansatorii săi au realizat o coregrafie energică pe care o interpretează în clip și pe care au prezentat-o la emisiunea Românii Au Talent, săptămâna trecută, când a interpretat pentru prima dată piesa.

Mi-am dorit de foarte mult timp un astfel de videoclip, cu o altă imagine, și uite că se întâmplă, pentru că melodia vine cu o energie extrem de pozitivă”, a declarat Andra.

Videoclipul este unul de imagine, astfel că alternează cadrele ce o prezintă pe Andra la petrecere alături de prietenii săi cu cele în care apare singură, într-un leagăn înconjurată de flori sau la subsolul unei clădiri vechi. În aglomerația și nebunia de la petrecere cel mai bine iese în evidență Smiley, care apare în halat, cu ziarul și cafeaua. CRBL și Cabron sunt la "vânat de căprioare", Delia, Moga și Connect-R se distrează, iar fetele de la Red Blonde sunt cucerite de același bărbat.

Andra - "Inevitabil va fi bine"

Citește mai multe despre Andra
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Children of Bodom a lansat piesa "Transference" - AUDIO

Children of Bodom va lansa pe 6 iunie cel de-al 8-lea album intitulat "Halo of Blood". Discul este distribuit sub...

Închide