BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Amorphis a lansat piesa "Enchanted By The Moon" - LYRIC VIDEO

Amorphis a dezvăluit o piesă nouă de pe ultimul album al formației intitulat "Circle". Single-ul se numește "Enchanted By The Moon" și este al treilea extras al discului care va fi lansat pe 19 aprilie prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records.
Amorphis

Amorphis

După apariția piesei "Shades Of Gray", Amorphis a dezvăluit o melodie nouă de pe ultimul album intitulat "Circle". Single-ul se numește "Enchanted By The Moon" și este al treilea extras al discului ce va fi lansat pe 19 aprilie prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records. Melodia beneficiază de un lyric video, care poate fi urmărit mai jos.

Amorphis

Amorphis

Cel de-al 11-lea album al finlandezilor este înregistrat în studiourile Petrax Studios din Hollola și 5K Studios din Helsinki iar producator este Peter Tagtgren (Hypocrisy, Pain), care a mai colaborat cu trupe ca Children of Bodom, Dimmu Borgir, Edge of Sanity, Therion, Exodus sau Sabaton. După apariția noului album Amorphis va porni într-un turneu de promovare însă momentan România nu este inclusă pe harta trupei.

Ultimul album Amorphis poartă numele "The Beginning Of Times" și a ieșit pe piață în luna mai 2011. Discul a câștigat discul de aur pentru vânzări de peste 10.000 de unități iar în luna noiembrie formația a susținut două concerte în România în Sibiu și București.

Amorphis - "Enchanted By The Moon"

Tracklist "Circle":

  • Shades Of Gray
  • Mission
  • The Wanderer
  • Narrow Path
  • Hopeless Days
  • Nightbird's Song
  • Into The Abyss
  • Enchanted By The Moon
  • A New Day
  • Dead Man's Dream (Bonus Track)

Citește mai multe despre Amorphis
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vița de Vie a lansat albumul "Acustic" - TRACKLIST

Începând de astăzi, 5 aprilie 2013, albumul "Acustic" de la Vița de Vie se poate achiziționa de la chioșcurile de...

Închide