Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Amorphis a lansat clipul "Hopeless Days" - VIDEOCLIP

Noul album Amorphis poartă numele "Circle" și a fost lansat azi, 19 aprilie, prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records. Prima piesă care beneficiază de un videoclip poartă numele "Hopeless Days".

Publicat

pe

Amorphis
Amorphis

Alături de Nightwish sau Children of Bodom, Amorphis este o altă trupă finlandeză care este recunoscută pe plan internațional. Noul album al trupei intitulat "Circle" a fost lansat azi, 19 aprilie, prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records. Prima piesă care beneficiază de un videoclip poartă numele "Hopeless Days" și poate fi urmărit mai jos.

Amorphis

Amorphis

Cel de-al 11-lea album al finlandezilor este înregistrat în studiourile Petrax Studios din Hollola și 5K Studios din Helsinki, iar producător este Peter Tagtgren (Hypocrisy, Pain), care a mai colaborat cu trupe ca Children of Bodom, Dimmu Borgir, Edge of Sanity, Therion, Exodus sau Sabaton. După apariția noului album, Amorphis va porni într-un turneu de promovare, însă momentan România nu este inclusă pe harta trupei.

Ultimul album Amorphis poartă numele "The Beginning Of Times" și a ieșit pe piață în luna mai 2011. Discul a câștigat discul de aur pentru vânzări de peste 10.000 de unități iar în luna noiembrie formația a susținut două concerte în România în Sibiu și București.

Amorphis - "Hopeless Days"

Tracklist "Circle":

  1. Shades Of Gray
  2. Mission
  3. The Wanderer
  4. Narrow Path
  5. Hopeless Days
  6. Nightbird's Song
  7. Into The Abyss
  8. Enchanted By The Moon
  9. A New Day
  10. Dead Man's Dream (Bonus Track)
Comentează

Trending