Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Amorphis a lansat clipul "Hopeless Days" - VIDEOCLIP

Noul album Amorphis poartă numele "Circle" și a fost lansat azi, 19 aprilie, prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records. Prima piesă care beneficiază de un videoclip poartă numele "Hopeless Days".
Amorphis

Amorphis

Alături de Nightwish sau Children of Bodom, Amorphis este o altă trupă finlandeză care este recunoscută pe plan internațional. Noul album al trupei intitulat "Circle" a fost lansat azi, 19 aprilie, prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records. Prima piesă care beneficiază de un videoclip poartă numele "Hopeless Days" și poate fi urmărit mai jos.

Amorphis

Amorphis

Cel de-al 11-lea album al finlandezilor este înregistrat în studiourile Petrax Studios din Hollola și 5K Studios din Helsinki, iar producător este Peter Tagtgren (Hypocrisy, Pain), care a mai colaborat cu trupe ca Children of Bodom, Dimmu Borgir, Edge of Sanity, Therion, Exodus sau Sabaton. După apariția noului album, Amorphis va porni într-un turneu de promovare, însă momentan România nu este inclusă pe harta trupei.

Ultimul album Amorphis poartă numele "The Beginning Of Times" și a ieșit pe piață în luna mai 2011. Discul a câștigat discul de aur pentru vânzări de peste 10.000 de unități iar în luna noiembrie formația a susținut două concerte în România în Sibiu și București.

Amorphis - "Hopeless Days"

Tracklist "Circle":

  1. Shades Of Gray
  2. Mission
  3. The Wanderer
  4. Narrow Path
  5. Hopeless Days
  6. Nightbird's Song
  7. Into The Abyss
  8. Enchanted By The Moon
  9. A New Day
  10. Dead Man's Dream (Bonus Track)

Citește mai multe despre Amorphis
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Fall Out Boy a lansat "Young Volcanoes" - VIDEOCLIP EXPLICIT

Urmareste noul videoclip Fall Out Boy, realizat pentru piesa "Young Volcanoes". Clipul transmite ideea de opulența și lipsa bunelor moravuri...

Închide