Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze concert Arcade Fire la Romexpo Bucuresti Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Alternosfera va concerta în mai la Arenele Romane

Turneul Epizodia al celor de la Alternosfera se completează cu un concert de mari proporții la Arenele Romane pe 25 mai 2013. Află detalii despre bilete.
Alternosfera

Alternosfera

Turneul Epizodia al celor de la Alternosfera se completează cu un concert de mari proporții la Arenele Romane pe 25 mai 2013. Evenimentul se adaugă seriei celor 10 concerte anunțate pentru acest turneu, ce a purtat până acum formația prin cele mai mari orașe ale țării, de la București, Constanța, Brașov la Timișoara și Cluj-Napoca.

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

După un debut al Turneului Epizodia ce a avut loc în The Silver Church din București prin concertul Alternosfera de pe 14 martie 2013, trupa anunță un nou concert în capitală. De această dată evenimentul va beneficia de o locație mult mai încăpătoare, la Arenele Romane. Evenimentul va face parte din turneul de promovare al ultimului album al formației, "Epizodia", și va marca primul concert al trupei la Arenele Romane.

Biletele s-au pus în vanzare pe site-ul www.myticket.ro, în magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului și se vor putea achiziționa până pe data de 24 mai 2013 la prețul de 25 lei. În seara concertului biletele se vor putea cumpăra chiar din locația evenimentului la prețul de 30 lei.

Albumul "Epizodia" completează puzzle-ul început în toamna lui 2012, cea mai bună descriere a noului material discografic fiind oferită chiar de Marcel Bostan, solistul trupei.

"Privind spre cer am cules în memorii cele mai importante epizoade și în câmpul algoritmilor matematici am reașezat stelele.
Am reinventat horoscopul. Luna 3. Ziua 14. Începe Epizodia."
Marcel Bostan, ALTERNOSFERA

Alternosfera - "Drumuri π (necunoscute)"

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formația și-a schimbat componența, având în prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan și Marin Nicoară. În primii ani formația își caută tematica și stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumulează experiență și înregistrează primele demo-uri. Primul album - "Orașul 511" a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr.511, unde formația își avea sala de repetiție. Albumul include piesa "Wamintirile", piesă ce "a invadat" posturile de radio și televiziune din România.

Doi ani mai târziu, Alternosfera lansează "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică". Prin acest album Alternosfera pune punct perioadei romantismului liric în creația sa, iar în toamna lui 2008, lansează EP-ul "Flori din groapa Marianelor".

În 2012, Alternosfera lansează albumul "Virgula". "Aruncă-mi", "Două Eve", "Mută", au fost piese difuzate în heavy rotation, iar albumul "Virgula" a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare în România al acestui album s-a încheiat printr-un concert-eveniment la București, în Turbohalle, unde Alternosfera a cântat în fața a peste 2 000 de fani.

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concerte și petreceri în weekendul 12 - 14 aprilie - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 12 - 14 aprilie 2013 în Bucuresti și în...

Închide