Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Alternosfera va concerta în mai la Arenele Romane

Turneul Epizodia al celor de la Alternosfera se completează cu un concert de mari proporții la Arenele Romane pe 25 mai 2013. Află detalii despre bilete.

Publicat

pe

Alternosfera
Alternosfera │ FOTO: www.facebook.com

Turneul Epizodia al celor de la Alternosfera se completează cu un concert de mari proporții la Arenele Romane pe 25 mai 2013. Evenimentul se adaugă seriei celor 10 concerte anunțate pentru acest turneu, ce a purtat până acum formația prin cele mai mari orașe ale țării, de la București, Constanța, Brașov la Timișoara și Cluj-Napoca.

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

Trupa ALTERNOSFERA în 2013

După un debut al Turneului Epizodia ce a avut loc în The Silver Church din București prin concertul Alternosfera de pe 14 martie 2013, trupa anunță un nou concert în capitală. De această dată evenimentul va beneficia de o locație mult mai încăpătoare, la Arenele Romane. Evenimentul va face parte din turneul de promovare al ultimului album al formației, "Epizodia", și va marca primul concert al trupei la Arenele Romane.

Biletele s-au pus în vanzare pe site-ul www.myticket.ro, în magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu și Sala Palatului și se vor putea achiziționa până pe data de 24 mai 2013 la prețul de 25 lei. În seara concertului biletele se vor putea cumpăra chiar din locația evenimentului la prețul de 30 lei.

Albumul "Epizodia" completează puzzle-ul început în toamna lui 2012, cea mai bună descriere a noului material discografic fiind oferită chiar de Marcel Bostan, solistul trupei.

"Privind spre cer am cules în memorii cele mai importante epizoade și în câmpul algoritmilor matematici am reașezat stelele.
Am reinventat horoscopul. Luna 3. Ziua 14. Începe Epizodia."
Marcel Bostan, ALTERNOSFERA

Alternosfera - "Drumuri π (necunoscute)"

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formația și-a schimbat componența, având în prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan și Marin Nicoară. În primii ani formația își caută tematica și stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumulează experiență și înregistrează primele demo-uri. Primul album - "Orașul 511" a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr.511, unde formația își avea sala de repetiție. Albumul include piesa "Wamintirile", piesă ce "a invadat" posturile de radio și televiziune din România.

Doi ani mai târziu, Alternosfera lansează "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică". Prin acest album Alternosfera pune punct perioadei romantismului liric în creația sa, iar în toamna lui 2008, lansează EP-ul "Flori din groapa Marianelor".

În 2012, Alternosfera lansează albumul "Virgula". "Aruncă-mi", "Două Eve", "Mută", au fost piese difuzate în heavy rotation, iar albumul "Virgula" a primit numeroase aprecieri. Turneul de promovare în România al acestui album s-a încheiat printr-un concert-eveniment la București, în Turbohalle, unde Alternosfera a cântat în fața a peste 2 000 de fani.

Concerte & turnee

Alternosfera anunță primul turneu acustic din istoria trupei - PROGRAM

Alternosfera își încântă fanii cu un proiect în premieră în cariera formației. Este vorba de un turneu acustic, cu evenimente muzicale în șapte orașe din România și unul în Chișinău. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022
Alternosfera la Opera Nationala Romana 2022 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

Povestea programului unplugged a început în urmă cu trei ani, când trupa a încercat o rearanjare a pieselor sale într-un format acustic. Tot experimentând cu diferite instrumente și structuri, Alternosfera a creat conceput Theatroll - Corbul Troian, unde piese din discografia trupei au fost reinterpretate și cântate alături de orchestră pe cele mai mari scene de teatru. Acum, Alternosfera vine în fața fanilor cu primul program acustic.

Cu această ocazie, Alternosfera va ajunge în mai multe orașe din România, chiar și în cele mai mici, unde nu ar fi putut ajunge cu versiunea electrică. În centrul atenției vor sta piese care nu se regăsesc foarte des în concertele electrice, dar care sunt foarte așteptate de fani.

Trupa a gândit un playlist în care piesele care au fost interpretate în concertele Theatroll - Corbul Troian să nu se regăsească în concertele unplugged. Alternosfera nu a uitat de hit-urile care i-au adus aprecierea fanilor de pretutindeni, astfel că o parte dintre acestea se vor auzi acustic.

Program turneu acustic Altenosfera

Citește în continuare

Trending