Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Alternosfera a lansat o nouă piesă, "Armata" - AUDIO

Alternosfera a dezvăluit o nouă piesă de pe albumul "Epizodia". Single-ul se numește "Armata" și este al patrulea extras după "Singurătate", "Nepoata lui Gagarin" și "Drumuri Pi (necunoscute)". Vezi tracklistul albumului "Epizodia" și ascultă noul single.
Concert Alternosfera Silver Church Bucuresti 2013

Concert Alternosfera Silver Church Bucuresti 2013

Cu un turneu în plină desfășurare și un concert recent anunțat pentru Arenele Romane, Alternosfera continuă promovarea noului album "Epizodia". Formația de rock alternativ din Republica Moldova a dezvăluit o piesă nouă, intitulată  "Armata". Single-ul este al patrulea extras de pe ultimul material discografic după "Singurătate", "Nepoata lui Gagarin" și "Drumuri Pi (necunoscute)".

Concert Alternosfera Silver Church Bucuresti 2013

Concert Alternosfera Silver Church Bucuresti 2013

Turneul "Epizodia" al celor de la Alternosfera se apropie de final. Membrii formației vor mai avea opriri la Suceava (19 aprilie), Iași (20 aprilie), Chișinău (27 aprilie), Alba Iulia (17 mai) și Târgu-Mureș (18 mai), ultimul concert fiind programat la București, la Arenele Romane (25 mai).  Până la evenimentul din capitală, ce va marca încheierea turneului "Epizodia", Alternosfera prezintă fanilor noi piese de pe cel mai recent material discografic, a cărui cea mai bună descriere o oferă Marcel Bostan, solistul trupei.

"Privind spre cer am cules în memorii cele mai importante epizoade și în câmpul algoritmilor matematici am reașezat stelele.
Am reinventat horoscopul. Luna 3. Ziua 14. Începe Epizodia."
Marcel Bostan, ALTERNOSFERA

După "Drumuri Pi (necunoscute)", lansat chiar de Ziua Internațională Pi, Alternosfera revine cu o piesă nouă, intitulată "Armata". Noul single poate fi ascultat mai jos.

Versuri  "Armata"

Vino la mine dezertat
Te-am căutat prin gări vitrine
Străine

Câţi ani să fie întârziat
Pasărea doarme-n ceas o mie
O mie

Plânge armata frânt soldat
Damele-au anulat parada
În grabă

Vino la mine să-ţi fiu leac
Câţi ani de-or fi aşi vrea o mie
O mie

Într-un război fierbinte-n minte
Eu sunt cuvânt tu ţintă
Simte

Alternosfera - "Armata" (Epizodia 2013)

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formația și-a schimbat componența, având în prezent numai 2 dintre membrii fondatori, respectiv Marcel Bostan și Marin Nicoară.  Primul album - "Orașul 511" a fost lansat în mai 2005, iar denumirea albumului provine de la garajul nr.511, unde formația își avea sala de repetiție. Doi ani mai târziu, Alternosfera lansează "Visători cu plumb în ochi sau ultima scrisoare pentru femeia nordică". Prin acest album Alternosfera pune punct perioadei romantismului liric în creația sa, iar în toamna lui 2008, lansează EP-ul "Flori din groapa Marianelor". În 2012, trupa lansează albumul "Virgula". Ultimul album, "Epizodia", a fost lansat pe 14 martie 2013 în cadrul concertului Alternosfera de la Silver Church. Albumul poate fi achiziționat de pe elefant.ro la prețul de 30 de lei.

Coperta albumului "Epizodia" - Alternosfera

Coperta albumului "Epizodia" - Alternosfera

Tracklist "Epizodia"

  1. "Drumuri Pi (necunoscute)"
  2. "Nepoata Lui Gagarin"
  3. "Epizodia"
  4. "Singurătate"
  5. "Armata"
  6. "Rugi"
  7. "Fiara"
  8. "Văduva"
  9. "Trei Luni"
  10. "Mai Am"

Citește mai multe despre Alternosfera
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Ritmos do Brasil" cu Gabriela Costa la Teatrul de Artă București

Pe 20 aprilie Teatrul de Arta din București va găzdui concertul "Ritmos do Brasil". Pe scenă vor urca Gabriela Costa...

Închide