Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Albumul Depeche Mode - "Delta Machine" obține Discul de Aur în România

Noul album Depeche Mode - "Delta Machine" a obținut Discul de Aur în România, pe baza vânzărilor fizice ale discului standard, variantei deluxe și vinil.

Depeche Mode - Coperta albumului "Delta Machine"

Casa de discuri Nova Music a anunțat că "Delta Machine", noul album al trupei Depeche Mode, a obținut Discul de Aur pe baza vânzărilor fizice în România. Albumul a mai obținut această certificare și în Germania și Suedia. Materialul cu numărul 13 al formației a fost lansat pe 25 martie, după o pauză de 4 ani. Acesta s-a bucurat de recenzii foarte bune venite din partea criticilor muzicali, mulți dintre ei susținând că este cel mai bun album pe care Depeche Mode l-a înregistrat până acum.

Depeche Mode

Depeche Mode

Certificarea "Golden Disc" este oferită pe baza vânzărilor a variantei standard a albumului, dar și a celor deluxe și vinil. Versiunea deluxe include 4 piese noi și un album foto de 28 de pagini realizate de vechiul colaborator Anton Corbijn.

Fanii români vor avea ocazia să asculte live "Delta Machine" peste mai puțin de o lună, când Depeche Mode va concerta în București pe 15 mai la Arena Națională. Spectacolul face parte din turneul de promovare ce va începe pe data de 7 mai în parcul Hayarkon din Tel Aviv. În plus, muzica trupei va fi acompaniată de un show vizual spectaculos, al cărui concept scenografic este realizat de Anton Corbijn.

Popularitatea formației în România s-a văzut și în vânzările de bilete. În prezent, mai sunt disponibile locuri doar în câteva sectoare din tribunele și peluza Arenei Naționale. Prețurile variază între 145 și 320 de lei și pot fi achiziționate online de pe Myticket.ro și din rețeaua magazinelor afiliate.

Depeche Mode - Live la SXSW 2013 (Concert complet)

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Depeche Mode
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Papa Roach a lansat clipul "Leader of the Broken Hearts" - VIDEOCLIP

După o pauză de aproape patru luni, formația americană Papa Roach revine în atenția fanilor cu un nou videoclip intitulat...

Închide