Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Adele vrea ca noul album să aibă un sound modern

Adele lucrează cu doi dintre cei mai apreciați producători la ora actuală și este hotărâtă ca sound-ul noului album să fie cât mai tăios posibil.

Publicat

pe

Adele anuleaza concerte in UK
Adele anuleaza concerte in UK

Adele a început de ceva timp să lucreze la un nou album, care este așteptat cu entuziasm, atât de fani, cât și de critici. După succesul incredibil al discului "21", care a doborât aproape toate recordurile posibile în vânzări și soundtrack-ul "Skyfall" premiat cu Grammy, așteptările privind noile compoziții sunt extrem de mari. În plus, artista a declarat mai de mult că inspirația sa a venit din despărțirea de iubitul său de atunci, iar în prezent este fericită alături de Simon Konecki și copilul pe care îl au împreună, astfel că trebuie să-și găsească inspirația în altceva.

Adele

Adele

Se pare însă că Adele este extrem de ambițioasă atunci când vine vorba de muzică și vrea ca viitorul material să aibă un sound modern, să fie în contemporan. Potrivit unei surse anonime citate de publicația The Sun, artista lucrează cu producătorii James Ford ș Kid Harpoon, cunoscuți pentru colaborările din trecut cu Florence And the Machine, Jessie Ware și Arctic Monkeys.

"Adele vrea să țină pasul cu ceea ce se întâmplă în muzică și încearcă să facă în așa fel ca noul album să aibă un sound cât mai tăios posibil. Echipa pe care a adunat-o în jurul său este formată din cei mai buni și are încredere că o va ajuta să realizeze un disc care să atingă succesul primelor două. Nu este o misiune ușoară în condițiile în care întreaga lume este disperată să asculte albumul", a declarat o sursă din Marea Britanie pentru The Sun.

Un alt zvon, recent apărut în aceeași publicație The Sun, anunță un posibil duet între Adele și Robbie Williams ce va fi inclus pe viitorul album al lui Williams. Se știe că Adele a refuzat până acum toate propunerile de colaborări, astfel că, dacă zvonurile devin realitate, acesta va fi primul duet din cariera artistei. În schimb, Robbie Williams s-ar afla la cea de-a 5-ea colaborare, până acum având piese înregistrate cu Nicole Kidman ("Something Stupid"), Kylie Minogue ("Kids"), Rupert Everett și Jane Horrocks ("Swing When You’re Winning"). De asemenea, artistul a susținut și un duet virtual cu celebrul Frank Sinatra.

Adele - "Rolling In The Deep"

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending