Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Adele vrea ca noul album să aibă un sound modern

Adele lucrează cu doi dintre cei mai apreciați producători la ora actuală și este hotărâtă ca sound-ul noului album să fie cât mai tăios posibil.
Adele anuleaza concerte in UK

Adele a început de ceva timp să lucreze la un nou album, care este așteptat cu entuziasm, atât de fani, cât și de critici. După succesul incredibil al discului "21", care a doborât aproape toate recordurile posibile în vânzări și soundtrack-ul "Skyfall" premiat cu Grammy, așteptările privind noile compoziții sunt extrem de mari. În plus, artista a declarat mai de mult că inspirația sa a venit din despărțirea de iubitul său de atunci, iar în prezent este fericită alături de Simon Konecki și copilul pe care îl au împreună, astfel că trebuie să-și găsească inspirația în altceva.

Adele

Adele

Se pare însă că Adele este extrem de ambițioasă atunci când vine vorba de muzică și vrea ca viitorul material să aibă un sound modern, să fie în contemporan. Potrivit unei surse anonime citate de publicația The Sun, artista lucrează cu producătorii James Ford ș Kid Harpoon, cunoscuți pentru colaborările din trecut cu Florence And the Machine, Jessie Ware și Arctic Monkeys.

"Adele vrea să țină pasul cu ceea ce se întâmplă în muzică și încearcă să facă în așa fel ca noul album să aibă un sound cât mai tăios posibil. Echipa pe care a adunat-o în jurul său este formată din cei mai buni și are încredere că o va ajuta să realizeze un disc care să atingă succesul primelor două. Nu este o misiune ușoară în condițiile în care întreaga lume este disperată să asculte albumul", a declarat o sursă din Marea Britanie pentru The Sun.

Un alt zvon, recent apărut în aceeași publicație The Sun, anunță un posibil duet între Adele și Robbie Williams ce va fi inclus pe viitorul album al lui Williams. Se știe că Adele a refuzat până acum toate propunerile de colaborări, astfel că, dacă zvonurile devin realitate, acesta va fi primul duet din cariera artistei. În schimb, Robbie Williams s-ar afla la cea de-a 5-ea colaborare, până acum având piese înregistrate cu Nicole Kidman ("Something Stupid"), Kylie Minogue ("Kids"), Rupert Everett și Jane Horrocks ("Swing When You’re Winning"). De asemenea, artistul a susținut și un duet virtual cu celebrul Frank Sinatra.

Adele - "Rolling In The Deep"

Citește mai multe despre Adele
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Rezident Ex lansează albumul Alpha și anunță primele concerte

Rezident Ex (Kempes, Iepan, Podratzky, Popescu, Lange, Cvasa) lanseaza primul album - Alpha - prin trei concerte organizate la București,...

Închide