Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

A mai rămas o lună până la concertul Depeche Mode

A mai rămas o singură lună în care fanii Depeche Mode își mai pot achiziționa bilete pentru concertul ce va avea loc pe 15 mai, pe Arena Națională din București.

Publicat

pe

Depeche Mode
Depeche Mode

A mai rămas o singură lună în care fanii Depeche Mode își mai pot achiziționa bilete pentru concertul ce va avea loc pe 15 mai, pe Arena Națională din București. Evenimentul promoveaza albumul "Delta Machine" care a fost lansat pe 26 martie prin intermediul casei de discuri Columbia Records. Discul a fost înregistrat în studiouri din Santa Barbara, California și New York și a fost produs de Ben Hilllier și mixat de Flood. Depeche Mode a lansat și o variantă deluxe a materialului ce conține în plus 4 piese noi și un album foto de 28 de pagini realizat de vechiul colaborator, Anton Corbijn.

Depeche Mode

Depeche Mode

Ultimele locuri rămase disponibile sunt situate în câteva sectoare din tribunele și peluza Arenei Naționale, la prețuri variabile între 145 și 320 de lei și pot fi achiziționate online de pe www.Myticket.ro și din rețeaua magazinelor afiliate.

În cadrul noului turneu programat pentru această primăvară, Dave Gahan, Martin Gore și Andy Fletcher vor susține 34 de concerte în 25 de tări din Europa, în fața a peste 1,5 milioane de fani. Turneul va debuta pe data de 7 mai, cu un show în aer liber organizat în parcul Hayarkon din Tel Aviv, urmând ca o săptămână mai tarziu, pe 15 mai, Depeche Mode să cânte și la București.

Acesta este cel de-al doilea concert pe care trupa britanică îl va susține în România, după ce în 2006 a scris istorie la București, odată cu primul show sold-out organizat vreodată pe un stadion din România. Setlistul concertelor va include atât piese noi, cât și hit-uri precum "Personal Jesus" sau "Enjoy the Silence", dar și melodii pe care trupa nu le-a mai cântat de mult timp, respectiv piese incluse pe albumele "Black Celebration", "Music for the Masses" sau "Ultra". Show-ul live se va bucura de elemente vizuale spectaculoase, întregul concept scenografic fiind gândit de același Anton Corbijn care de-a lungul timpului a lucrat cu artiști precum Nirvana, U2 sau Coldplay.

Depeche Mode – “Soft Touch/Raw Nerve" (Studio Session)

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concert Depeche Mode pe 15 mai la Arena Nationala
Concerte miercuri, 15 mai 2013

DEPECHE MODE

Loc
Arena Națională

Trending