Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

30 Seconds to Mars își ține fanii în suspans cu "Up In The Air" - TEASER

30 seconds to Mars își ține fanii în suspans cu teasere ale noului videoclip "Up In The Air". Vă invităm să urmăriți ultimele 3 clipuri dezvăluite, inclusiv pe cel în care apare Dita Von Teese.

Publicat

pe

30 Seconds To Mars
30 Seconds To Mars

Sus spre culmile cinematografiei țintesc cei de la 30 Seconds to Mars prin noul videoclip ce va fi lansat în curând. Cu numeroase teasere menite să stârnească curiozitatea fanilor, trupa își ține în suspans audiența, anunțând că în curând clipul integral pentru single-ul "Up In The Air" va fi dezvăluit. Piesa, ce a putut fi auzită în premieră din spațiu, este primul extras de pe noul album "Love, Lust, Faith and Dreams". Materialul discografic va fi lansat pe 17 mai sub egida caselor de discuri EMI și Virgin Records și va conține 12 piese. Până la apariția albumului vă invităm să urmăriți 3 teasere ale noului videoclip.

30 Seconds to Mars

30 Seconds to Mars │ FOTO: www.facebook.com

Promovarea în industria muzicală nu mai e ce a fost odată. Artiștii recurg acum la metode care mai de care mai inedite, dorința de ieși din tipare împingând barierele creativității până în spațiu sau până la a lansa 7 teasere pentru un videoclip nou. 30 Seconds to Mars a revenit anul acesta cu cel de-al patrulea album, pe care îl promovează în așa fel încât să compenseze pentru cei 4 ani de pauză discografică. Primul single extras, "Up In The Air", a ajuns literlamente sus în aer. Printr-un parteneriat cu NASA, trupa a trimis piesa în spațiu, momentul fiind înregistrat și transmis live pentru o primă audiție a melodiei de la înălțime.

Acum se apropie momentul lansării videoclipului și 30 Seconds to Mars se țin de teasere. Nici mai mult nici mai puțin de 7 la număr, în cel mai recent dintre ele apărând Dita Von Teese, actriță, model și dansatoare cunoscută pentru repopularizarea curentului burlesque. Vă invităm să urmăriți mai jos ultimele 3 clipuri dezvăluite.

30 Seconds to Mars - "Up In The Air": DITA VON TEESE

30 Seconds to Mars - "Up In The Air": ANASTASIA

30 Seconds to Mars - "Up In The Air":  MCKAYLA

Videoclipul complet al piesei ar trebui să apară pe 19 aprilie 2013. În ce privește albumul, solistul formației, Jared Leto, a declarat că și-a dorit ca acesta "să aibă conținut, structură și flow ". Procesul de compunere a materialului a început în decembrie 2011 și până în aprilie 2012 aveau deja 50 de piese din care s-au selectat apoi cele 12 incluse pe album.

Tracklist "Love, Lust, Faith and Dreams"

  1. "Birth"
  2. "Conquistador"
  3. "Up in the Air"
  4. "City of Angels"
  5. "The Race"
  6. "End of all Days"
  7. "Pyres of Varanasi"
  8. "Bright Lights"
  9. "Do or Die"
  10. "Convergence"
  11. "Northern Lights"
  12. "Depuis Le Debut"

Piesa integrală "Up In The Air" poate fi ascultată mai jos.

30 Seconds To Mars - "Up In The Air" (Lyric Video)

Comentează

Trending