Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

30 Seconds to Mars a lansat "Up In The Air" – VIDEOCLIP

Videoclipul piesei "Up In The Air" poate fi vizionat în sfârșit în întregime, povestea spusă până acum fragmentat prin teasere căpătând înțeles. Clipul este reprezentativ nu doar pentru single-ul ilustrat, ci pentru întregul album "Love, Lust, Faith and Dreams".
Secvență clip

Secvență clip "Up In The Air" - 30 Seconds to Mars

Teaser după teaser, suspansul creat în rândul fanilor 30 Seconds to Mars a crescut treptat. Publicul le-a cunoscut pe rând pe Dita Von Teese, Anastasia, Shannon, Jordyn, Ashley, toate personaje în clipul de 8 minute și jumătate ce a fost dezvăluit la data anunțată de formatie. Videoclipul piesei "Up In The Air" poate fi vizionat în sfârșit în întregime, povestea spusă până acum fragmentat căpătând înțeles. Noul video este reprezentativ nu doar pentru această piesă, ci pentru întregul album "Love, Lust, Faith and Dreams". Cadrele ce se succed dinamic pe ritmul piesei sugerează ideea conflictului dintre iubire, senzualitate, credință și vise.

Secvență clip "Up In The Air" - 30 Seconds to Mars

Secvență clip "Up In The Air" - 30 Seconds to Mars

În dulcele stil clasic, noul videoclip "Up In The Air" merge pe aceeași idee de film de scurt metraj tipică formației. Clipul a fost filmat la o clădire imensă de producție aerospațială din Los Angeles, California, înregistrările desfășurându-se pe parcursul a trei zile, de pe 7 până pe 9 februarie 2013. Producător, regizor și editor de imagine a fost Jared leto, solistul 30 Seconds to Mars. Acesta a colaborat pe partea de fotografie cu David Devlin, iar pe cea de design cu Floyd Albee.

Albumul "Love, Lust, Faith and Dreams", de pe care a fost extras single-ul "Up In The Air", va fi lansat pe 17  mai 2013. Materialul discografic include 12 piese, recent fiind anunțată o colaborare cu Lana del Rey pentru piesa "Pyres of Varanasi". Solistul formației, Jared Leto, s-a implicat atât în procesul de compunere a pieselor pentru noul album, cât și în cel de producție. Din perspectiva sa materialul este un nou început creativ pentru 30 Seconds to Mars.

"Albumul reprezintă mai mult decât o evoluție, este un nou început. Din punct de vedere creativ am explorat noi frontiere, rezultatul fiind unul neașteptat și totodată inspirațional."

Single-ul "Up In The Air" a putut fi ascultat în premieră din spațiu. Printr-un parteneriat cu NASA, formația a trimis piesa pe orbită, momentul fiind înregistrat și transmis live pentru o primă audiție a melodiei de la înălțime. Videoclipul calcă și el pe urmele istoricului piesei. În mai puțin de 48 de ore a reușit să strângă deja un milion de vizualizări pe VEVO.

30 Seconds To Mars - "Up In The Air"

Tracklist "Love, Lust, Faith and Dreams"

Coperta albumului 30 Seconds to Mars

Coperta albumului 30 Seconds to Mars

 1. "Birth"
 2. "Conquistador"
 3. "Up in the Air"
 4. "City of Angels"
 5. "The Race"
 6. "End of all Days"
 7. "Pyres of Varanasi feat. Lana del Rey"
 8. "Bright Lights"
 9. "Do or Die"
 10. "Convergence"
 11. "Northern Lights"
 12. "Depuis Le Debut"

Citește mai multe despre Thirty Seconds to Mars
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey a lansat piesa "Young And Beautiful" - AUDIO

Lana Del Rey ne surprinde cu piesa "Young And Beautiful", parte din coloana sonoră a filmului "The Great Gatsby". Poţi...

Închide