Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Voltaj a lansat noul clipul "Pic, pic" - VIDEOCLIP

Voltaj a lansat noul videoclip "Pic, pic" ce spune cu umor povestea unei iubiri imposibile, dintre o floare, interpretată de Călin Goia și stăpâna sa.
Voltaj - Pic, pic videoclip

Voltaj - Pic, pic videoclip

Voltaj a lansat noul videoclip "Pic, pic", în cadrul unui concert în clubul Tribute pe care l-au susținut în aseara de 28 martie. La scurt după dezvăluirea clipului fanilor prezenți la concert, formația l-a urcat și pe contul oficial de YouTube. Regizat de Spike, videoclipul abordează o poveste de iubire imposibilă într-o notă umoristică, solistul Călin Goia intrând în pielea unei flori. Acesta este îndrăgostit de stăpâna sa și visează la momentul în care dragostea îi va fi împărtășită. În final, iubirea nebună pentru stăpâna sa trece în momentul în care face cunoștiiță cu o altă floare, de sex feminim. Atracția este fulgerătoare, astfel că florile rămân cu florile, oamenii cu oamenii și toată lumea este fericită.

Secvențe clip Voltaj - "Pic, pic"

Secvențe clip Voltaj - "Pic, pic"

Melodia "Pic, pic" este extrasă de pe noul album "Dă Vina pe Voltaj", pe care formația l-a lansat în octombrie anul trecut în cadrul unui concert de mare anvergură la Sala Palatului. InfoMusic nu a lipsit de la eveniment, astfel că puteți să revedeți poze de la concert și să vă delectați cu recenzia noastră. Clipul "Pic, Pic" vine după cel al single-ului "Lumea e mea", care  avut parte de o avanpremieră inedită, pe heliportul de pe acoperișul unei clădiri din Capitală. Se pare că trupa pregătește pentru 2013 un turneu național de primăvară, intrucât pe pagina de Facebook este postată la profile picture o imagine cu textul "2013 [spring] TOUR".

Voltaj - "Pic, pic"

Citește mai multe despre Voltaj
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Biletele la a doua reprezentație Distractis Show - Nemuricii sunt aproape epuizate

Biletele la a doua reprezentație Distractis Show - Nemuricii din data de 6 aprilie sunt aproape epuizate. Fanii celebrului grup...

Închide