Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Vlad Craioveanu a părăsit postul Radio Guerrilla - AUDIO

Vlad Craioveanu a anunţat că pleacă din Radio Guerrilla. El a lucrat timp de opt ani pentru emisiunea Guerrilla de dimineaţă, cu Mihai Dobrovolschi.

Publicat

pe

Vlad Craioveanu
Vlad Craioveanu │ FOTO: www.theindustry.ro

UPDATE: Vlad Craioveanu se va auzi la Radio 21, începând din luna aprilie. "Am ales Radio 21 pentru că mă ajută să consum mai puțină benzină, au un aer condiționat mai puternic, mă ajută să învăț franceza, zilele lor libere sunt mai libere decât libertatea în sine, respectul este să ajungă pentru toată lumea și challenge-ul e mare", a precizat acesta pentru Pagina de MediaDintre noii colegi ai lui Vlad Craioveanu îi amintim pe DJ-ii Radio 21: DJ Optick, DJ Andi, Liviu Hodor și Cristi Stanciu și realizatorii radio: Andreea Berghea, Manuel Dinculescu, Orlando, Anca Maco, Shurubel, Andu Câmpu, Claudiu Roman, Ana-Maria Tatu și Bogdan Ciudoiu. Radio 21 se află sub umbrela trsutului Lagardère Active Radio International, împreună cu Vibe FM, Europa FM și Smart FM.

Vlad Craioveanu, unul dintre cei mai cunoscuţi şi talentaţi oameni de radio din România, a anunţat ieri că pleacă din Radio Guerrilla. În cadrul acestui post, realizatorul a lucrat timp de opt ani pentru emisiunea Guerrilla de dimineaţă, împreună cu Mihai Dobrovolschi.

Vlad Craioveanu

Vlad Craioveanu │ FOTO: www.theindustry.ro

La finalul lunii noiembrie 2012, cei doi au obţinut Premiul pentru Excelenţă în Producţie Radio, emisiunea acestora fiind declarată cel mai apreciat matinal din FM-ul românesc.

Decizia sa a fost asemeni unui şoc perceput de fanii acestuia, după anunţ sosind foarte multe mesaje pe adresa oficială a jurnalistului. Surpriza este cu atât mai neplăcută pentru ascultători, cu cât Craioveanu reprezintă una dintre emblemele postului de radio.

Iniţial văzută precum o glumă proastă, declaraţia s-a adeverit în momentul în care a apărut unul dintre motivele care l-au făcut pe Vlad Craioveanu să părăsească postul Guerrilla. Acesta este unul de ordin financiar, coroborat cu fluctuaţiile pe care staţia de emisie le întâmpină de o perioadă importantă de timp.

Realizatorul va pleca într-un binemeritat concediu pe o perioadă de o lună de zile, urmând ca apoi să se întoarcă la un alt post de radio. Decizia sa nu a fost una uşor de luat, ultima emisiune în acest format putând fi ascultată aici.

Cariera lui Vlad Craioveanu în acest domeniu media a fost una cu un traseu ascendent, începută la 15 ani, pasiunea pentru radio fiind cultivată cu ajutorul mamei sale, care a lucrat la un post de radio. Astfel, acesta a realizat emisiuni pentru staţiile Radio Oltenia Craiova, Radio Charlie, Radio România Actualităţi, Radio Sud, Radio Total, Radio Activ FM, Uniplus Radio, ProFM.

"Este clar că oamenii cu umor nu sunt foarte iubiţi pentru că ei simt prostia mai repede decat ceilalţi. Oamenii înţeleg la un moment dat că nu pot avea parte de 15 minute exclusiv adresate lor din viata comediantului, că el face doar un job şi de fapt nici nu e îndrăgostit de ei, el are doar nevoi pe care şi le satisface prin ei..Intr-o sală de stand-up găseşti umorul şi manifestarile lui în toate categoriile sociale. Acolo vezi intelectuali, ţărani, băieţi deştepţi, securişti, tineri curaţi în toate sensurile, familii întregi care vor să se amuze împreună. Râsul uneşte. Fiţi drăguţi cu cei care vă fac să râdeţi şi înţelegeţi-le tristeţea de a fi constant amuzanţi, precişi în alegeri muzicale, de subiect, de text, de muzică, de grafică, de design, de film, de teatru, de stand-up, de rude, de prieteni, de colegi, de necunoscut." - Postare pe blogul personal din ianuarie 2008

Comentează

Trending