Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Vița de Vie, Vunk și Electric Fence pe lista invitaților speciali On Air Music Awards

Prima ediție a galei On Air Music Awards îi va avea invitați pe Vița de Vie, Electric Fence și Vunk. Gala premium va avea loc pe 15 aprilie, la Teatrul Național din București, și își propune să onoreze excelența în industria muzicală din România.
Vița de Vie, Vunk și Electric Fence cântă la On Air Music Awards

Vița de Vie, Vunk și Electric Fence cântă la On Air Music Awards

Prima ediție a On Air Music Awards, gala premium ce își propune să onoreze excelența în industria muzicală din România, va avea loc pe 15 aprilie 2013, la Teatrul Național din București. Organizatorii, respectiv Star Management, și-au propus să creeze mai mult decât o festivitate de premiere cu participare exclusivistă, și anume să producă un adevărat spectacol, la standarde internaționale. Ca atare, trupe și artiști îndrăgiți ai scenei muzicale românești vor fi invitați pentru a cânta live în cadrul ceremoniei. Primele nume ce vor completa lista invitaților sunt Vita de Vie, Electric Fence și Vunk.

Vița de Vie, Vunk și Electric Fence cântă la On Air Music Awards

Vița de Vie, Vunk și Electric Fence cântă la On Air Music Awards

Înainte de a vorbi despre invitații speciali vă oferim câteva detalii cu privire la gala On Air Music Awards, varianta românească a premiilor GrammyInițiativa organizatorilor, respectiv Star Management (managing partner - Zoli Toth, fost membru al trupei SISTEM), porneşte din dorința recunoașterii și aprecierii celor mai însemnate personalităţi ale scenei muzicale românești, ce au o reală și substanțială contribuție pentru promovarea acesteia, în țară și în străinătate. Gala On Air Music Awards va aduce împreună pe covorul roșu artiști, producători, regizori, tehnicieni și alți reprezentanți de seamă pentru Industria muzicală românească. Evenimentul va începe la orele 19:00, odată cu apariţia primilor invitaţi pe covorul roşu, iar Gala propriu-zisă va demara la 20:30 și îi va premia pe cei mai buni și reprezentativi oameni din showbiz, aleși dintre cei aproximativ 70 de nominalizați.

On Air Music Awards va avea 21 de categorii şi va premia atât artiştii, cât şi oamenii aflaţi în spatele lor, precum manageri, promoteri şi organizatori de concerte. Câştigătorii vor primi un trofeu din bronz, iar cel de la categoria Artistul Anului va fi păstrat de cel care şi l-a adjudecat până la ediţia următoare, când îl va înmâna noului învingător. Nominalizările se vor face din rândul artiştilor care au avut activitate în perioada 1 februarie 2012 - 1 februarie 2013. În ce priveşte juriul, acesta va fi format din 30 de electori: ziarişti, critici, reprezentanţi ai caselor de discuri, directori de radiouri. În premieră, centralizarea voturilor va fi făcută de o firmă de audit. Lista cu nominalizările la premiile On Air Music Awards şi componenţa juriului vor fi făcute publice în curând. Accesul la eveniment se va face pe bază de invitaţii, dar 100 de bilete vor fi scoase la vânzare, în scopuri caritabile. Preţul unui bilet va fi de o sută de euro, iar banii vor fi donaţi liceelor de muzică din Bucureşti.

Evenimentul din data de 15 aprilie va fi completat de o serie de prestații live, primele trupe confirmate fiind Vița de Vie, Electric Fence și Vunk.

La scurt timp dupa incheierea unui turneu de promovare de 15 concerte, principalii promotori ai rock-ului alternativ în Romania, membrii trupei Vița de Vie vor urca pe scena On Air Music Awards pentru unul dintre momentele live. Li se alătura Vunk - unul dintre numele noului val pop-rock, cu o ascensiune spectaculoasă în ultima perioadă. Ca urmare a prestației remarcabile din cadrul concursului național Eurovision 2013, Electric Fence a primit, de asemenea, invitația Star Management de a cânta pe 15 aprilie. Lista invitaților speciali va fi completată în perioada următoare.

Vița de vie - "Praf de stele"

Citește mai multe despre Electric FenceVita de VieVunk
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vaya con Dios își ia rămas bun de la publicul român

Puține ore ne mai despart până când belgienii de la Vaya con Dios își vor lua rămas bun de la...

Închide