Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Vampire Weekend a lansat un dublu single, "Diane Young/Step" - VIDEO

Vampire Weekend a lansat primele extrase de pe viitorul album "Modern Vampires of the City". Vezi noile clipuri și cum sună piesele "Diane Young" și "Step".

Vampire Weekend - Diane Young / Step

Urmărește-ne pe

Cei de la Vampire Weekend au revenit cu 2 single-uri noi extrase de pe viitorul album "Modern Vampires of the City". Este vorba despre piesele "Diane Young" și "Step" pentru care au realizat și clipuri de promovare. Cel de-al 3-lea material al formației va fi lansat pe 6 mai și va include 12 cântece cu un sound mult mai omogen, dar și mai "întunecat". Discul a fost produs de Rostam Batmanglij, membru fondator al grupului, și de Ariel Rechtshaid, în studioul căruia au avut loc și înregistrările.

Vampire Weekend

Vampire Weekend (Foto: www.facebook.com)

"Diane Young"

Pentru "Diane Young", Vampire Weekend a realizat un clip de promovare foarte static, dar captivant în același timp. Este prezentată o mașină decapotabilă, aflată în plină stradă care a luat foc. Mișcarea flăcărilor este prezentată în slow motion și se află într-o complementaritate foarte bună cu sound-ul piesei și accentele date de tobe și bas. Pentru a evidenția mașina și flăcările prin cromatică, fundalul este aproape alb-negru și neclar din cauza ceții.

"Step"

Această piesă se bucură de un lyric video ce aduce aminte de vederile alb negru. În acest caz, imaginiile ne prezină orașul New York în diverse momente ale zilei, peste care apar versurile melodiei. Videoclipul transmite o stare generală melancolică, dar plină de farmecul specific New York-ului, iar sound-ul cântecului surprinde prin maturitatea sa. Vampire Weekend face trecerea de la perioada euforică a vârstei de 20 de ani la noua etapă, a vârstei de 30, cu perspective noi, mai complexe.

Trupa indie rock Vampire Weekend s-a format în 2006 în New York și a lansat primul album după 2 ani. Materialul a dat single-urile "Mansard Roof", "A-Punk", Oxford Comma", "Cape Cod Kwassa Kwassa" și "The Kids Don't Stand A Chance", care s-au bucurat de un răspuns pozitiv din partea publicului american. Recunoașterea la nivel internațional a venit odată cu discul "Contra", lansat în 2010. Acesta s-a bucurat de o nominalizare la Premiile Grammy la categoria Cel Mai Bun Album de Alternativ, dar a pierdut în fața discului "Brothers", semnat de The Black Keys. 

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album David Bowie a debutat pe locul 1 și este lider iTunes în peste 60 de țări

Noul material lansat de David Bowie intitulat "The Next Day" a debutat pe prima poziție în Marea Britanie și este...

Închide