Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Urmărește Wasted Years de pe noul DVD Iron Maiden, Maiden England '88 - VIDEO

Iron Maiden va lansa pe 25 martie un nou DVD intitulat Maiden England '88. În luna iulie trupa va concerta în Piața Constituției din București, iar biletele se pot cumpăra din rețeaua Eventim.

Publicat

pe

Iron Maiden
Iron Maiden

Doar patru luni ne mai despart de mult așteptatul concert Iron Maiden la București. Până atunci fanii trupei britanice vor putea achiziționa începând din data de 25 martie un nou DVD, intitulat "Maiden England '88. Acesta a fost filmat în luna noiembrie 1988, când trupa se afla în turneul "Seventh Son Of A Seventh Son World Tour", și lansat un an mai târziu, dar doar pe casetă VHS. Și pentru a face așteptarea mai ușoară până la marele eveniment, vă propunem să urmăriți mai jos înregistrarea piesei "Wasted Years", extrasă chiar de pe acest DVD.

Iron Maiden

Iron Maiden

Disponibil pentru prima oară pe DVD, "Maiden England '88" conține melodii nelansate anterior - "Running Free", "Run To The Hills" și "Sanctuary" - iar producătorul Kevin Shirley a realizat cel mai bun sunet stereo și surround 5.1. Imaginea a fost complet remasterizată de pe casetele originale de Andy Matthews, primul DVD conținând peste 110 minute de spectacol la cel mai înalt nivel în timp ce al doilea DVD oferă fanilor interviuri cu membrii trupei, istoria Iron Maiden precum și documentarul 12 Wasted Years lansat inițial în 1987.

Iron Maiden revine în România pentru a susține un concert pe 24 iulie în Piața Constituției. Evenimentul este organizat de Marcel Avram și D&D East Entertainment, iar biletele sunt disponibile prin rețeaua Eventim. Concertul face parte din Maiden England Tour 2013, care va începe în luna mai. Turneul va ajunge în țări ca Spania, Franța, Italia, Germania, Marea Britanie, Austria, Elveția, Olanda, Slovacia, Belgia, Polonia, Suedia, Rusia, Finlanda, Cehia și Croația. Invitați speciali pentru acest eveniment vor fi trupele de trash Anthrax și Voodoo Six.

Iron Maiden - Wasted Years

Turneul Maiden England marchează cel de-al treilea capitol din istoria Iron Maiden, o călătorie care a început în 2004 cu DVD-ul "The Early Days" și ulterior cu turneul "Early Days" din 2005. Partea a doua a urmat în 2008, cu DVD-ul “Live After Death” și cu îmbarcarea trupei în "Somewhere Back In Time World Tour 2008/2009", turneu ce a strâns peste două milioane de fani din aproape 40 de ari. Trupa Iron Maiden a zburat între show-uri pe cinci continente cu avionul lor personalizat Boeing 757, denumit "Ed Force One", pilotat de solistul trupei Bruce Dickinson. Avionul era acoperit în întregime cu imaginea DVD-ului "Flight 666".

Actualul turneu Maiden England va reproduce spectacolul de scenă din turneul care a avut loc în 1988 "Seventh Son" iar Iron Maiden va interpreta multe piese din cadrul legendarului turneu, precum și din concertul video VHS din 1989.

Disc 1: Maiden England '88

  1. Moonchild
  2. The Evil That Men Do
  3. The Prisoner
  4. Still Life
  5. Die With Your Boots On
  6. Infinite Dreams
  7. Killers
  8. Can I Play With Madness
  9. Heaven Can Wait
  10. Wasted Years
  11. The Clairvoyant
  12. Seventh Son Of A Seventh Son
  13. The Number Of The Beast
  14. Hallowed Be Thy Name
  15. Iron Maiden
  16. Run To The Hills
  17. Running Free
  18. Sanctuary

Disc 2: The History Of Iron Maiden Part 3

  1. The History Of Iron Maiden Part 3
  2. 12 Wasted Years
  3. Wasted Years (promo video)
  4. Stranger In A Strange Land (promo video)
  5. Can I Play With Madness (promo video)
  6. The Evil That Men Do (promo video)
  7. The Clairvoyant (promo video)

Trending