Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Un nou clip Muse pentru piesa "Animals" - VIDEOCLIP

Muse a dezvăluit un nou videoclip realizat de fani pentru piesa "Animals". Clipul este realizat de o echipă creativă din Portugalia specializată pe animații.
Matt Bellamy (Muse)

Matt Bellamy (Muse)

Muse a dezvăluit un nou videoclip realizat de fani pentru piesa "Animals". După clipul prezentat recent, a cărui tematică a fost testarea limitelor fizice și psihice ale naturii umane, Muse include în cursa pentru premiul de 3000 de lire o animație. Competiția lansată de membrii trupei britanice în decembrie anul trecut se apropie astfel de final, Muse anunțând pe pagina de Facebook că au ales 5 clipuri finaliste, ce vor fi dezvăluite săptămâna aceasta. La final, tot fanii vor fi cei care vor alege clipul oficial prin votarea pe Facebook a celor 5 propuneri. Cel mai recent videoclip poate fi urmărit mai jos.

Matt Bellamy (Muse)

Matt Bellamy (Muse)

Schimbând perspectiva creativă, membrii formației britanice au pus în mâna fanilor bagheta regizorală, lăsând versurile și linia melodică ale single-ului "Animals" la libera lor interpretare. Un exercițiu interesant din unghiul membrilor Muse, care au avut astfel oportunitatea să observe cum este percepută muzica lor, și totodată o provocare pentru fani.

Cel de-al doilea clip înscris în competiția ce va scoate la iveală noul videoclip oficial al piesei "Animals" aparține unor fani din Portugalia. Echipa creativă este compusă din Inês Freitas și Miguel Mendes, cei doi fiind specializați pe realizarea de animații.

"Ca fani ai trupei Muse noi găsim inpirație în versurile și muzica lor pentru a crea povești și scenarii inedite. În cazul acestui clip ideea a pornit de la monopolul asupra societății deținut de cei puternici și suferința celor săraci și lacomi", au explicat Inês Freitas și Miguel Mendes în descrierea ce însoțește videoclipul înscris pe site-ul genero.tv.

Muse - "Animals" (Inês Freitas și Miguel Mendes)

Citește mai multe despre Muse
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Exclusiv: No Doubt - "Sunday Morning" Live în Los Angeles - VIDEOCLIP

Vezi in exclusivitate noul clip live lansat de No Doubt pentru piesa "Sunday Morning". După 17 ani trupa este pe...

Închide