Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

U2 lansează noul album în toamnă

Trupa irlandeză U2 va lansa în această toamnă cel de-al 13-lea album intitulat provizoriu "10 Reasons to Exist". Primul disc după o pauză de patru ani este produs de britanicul Danger Mouse, cunoscut pentru colaborările sale cu nume ca Beck, Gorillaz sau Norah Jones.
U2

U2

Trupa irlandeză U2 va lansa în această toamnă cel de-al 13-lea album intitulat provizoriu "10 Reasons to Exist". Primul disc după o pauză de patru ani este produs de britanicul Danger Mouse (35 de ani), cunoscut pentru colaborările sale cu nume ca Beck, Gorillaz, Norah Jones, The Good, the Bad & the Queen, Gnarls Barkley, etc. Numele discului este o aluzie la motivele care țin trupa unită de mai bine de 36 de ani de carieră iar după lansare U2 va pleca într-un turneu de promovare și există șanse mari să-i vedem în România în 2014.

U2

U2

Basistul Adam Clayton a declarat:

"Toți vrem să avem un nou album înainte de sfârșitul anului. Avem foarte mult material compus încât dacă dorim, putem scoate pe piață trei sau chiar patru discuri, însă vrem să oferim fanilor cele mai bune compoziții și să venim cu un album cu adevărat bun. Intenționăm să lansăm noul produs în septembrie sau octombrie însă momentan nimic nu este sigur".

Ultimul album U2, intitulat "No Line on the Horizon" a fost lansat în luna februarie 2009 și a debutat pe locul 1 în topurile muzicale din peste 30 de țări. Cu toatea acestea trupa a fost dezamagita de vânzarile foarte slabe, discul reușind să înregistreze doar 5 milioane de unități vândute. Nu același lucru se poate spune despre turneul de promovare "U2 360°" care a intrat în istorie ca turneul cu cele mai mari încasări, înregistrând vânzări de bilete în valoare de peste 736 de milioane de dolari.

U2 a luat naștere în 1975 în Dublin, Irlanda și are in palmares 22 de premii Grammy si peste 150 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În 2005 U2 a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame iar revista Rolling Stone i-a clasat pe locul 22 în topul "100 Greatest Artists of All Time" (cel mai bun artist din toate timpurile).

U2 - "Elevation"

Citește mai multe despre U2
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Blind" este noul single Hurts - AUDIO

Hurts a anunțat că următorul single va fi piesa "Blind", pe care o puteți asculta pe InfoMusic. În plus, duo-ul...

Închide