Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Trupa Travka anunță noi concerte în țară - VIDEO

Travka va susține patru reprezentații în luna aprilie. Concertele vor promova cel mai recent disc lansat de trupă în toamna anului trecut, "OKEAN".

Publicat

pe

Formaţia Travka
Formaţia Travka │ FOTO: Claudiu Popescu

Formația de muzică alternative rock Travka va susține patru reprezentații în luna aprilie. Concertele sunt menite să promoveze cel mai recent disc lansat de trupă în toamna anului trecut, "OKEAN". Acestea vor conține și piese de pe celelalte materiale din cariera trupei, precum "Urban Violent", "Într-un fel", "Ceva mi s-a rupt" sau "Cum te simți", dar și creații noi care vor face parte de pe un viitor material, așa cum este melodia "Cine te minte".

Formația Travka

Formația Travka │ FOTO: Claudiu Popescu

Vă sfătuim să urmăriți activitatea trupei în continuare, deoarece membrii formației pregătesc numeroase suprize pentru fani și nu numai, una din ele fiind legată și de materialul "OKEAN", dar și de activitățile desfășurate în paralel de către aceștia. Trupa va putea fi văzută la emisiunea MTV Unplugged prezentată de DJ Hefe, pe data de 31 martie.

În București, Travka va cânta pe data de 18 aprilie în sala Berlin din Club Control. Datele celorlalte concerte sunt următoarele:

  • 5 aprilie 2013 - în Cluj - locația Euphoria music Hall
  • 6 aprilie 2013 - în Brașov - clubul Rockstadt
  • 27 aprilie 2013 - în Caraș Severin - în cadrul festivalului Rocker's Garnic

VIDEO LIVE TRAVKA - Păsări Călătoare @ Guerrilive Acoustic Session

Trending