Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Trupa Travka anunță noi concerte în țară - VIDEO

Travka va susține patru reprezentații în luna aprilie. Concertele vor promova cel mai recent disc lansat de trupă în toamna anului trecut, "OKEAN".
Formaţia Travka

Formaţia Travka (foto: Claudiu Popescu)

Formația de muzică alternative rock Travka va susține patru reprezentații în luna aprilie. Concertele sunt menite să promoveze cel mai recent disc lansat de trupă în toamna anului trecut, "OKEAN". Acestea vor conține și piese de pe celelalte materiale din cariera trupei, precum "Urban Violent", "Într-un fel", "Ceva mi s-a rupt" sau "Cum te simți", dar și creații noi care vor face parte de pe un viitor material, așa cum este melodia "Cine te minte".

Formația Travka

Formația Travka (Foto: Claudiu Popescu)

Vă sfătuim să urmăriți activitatea trupei în continuare, deoarece membrii formației pregătesc numeroase suprize pentru fani și nu numai, una din ele fiind legată și de materialul "OKEAN", dar și de activitățile desfășurate în paralel de către aceștia. Trupa va putea fi văzută la emisiunea MTV Unplugged prezentată de DJ Hefe, pe data de 31 martie.

În București, Travka va cânta pe data de 18 aprilie în sala Berlin din Club Control. Datele celorlalte concerte sunt următoarele:

  • 5 aprilie 2013 - în Cluj - locația Euphoria music Hall
  • 6 aprilie 2013 - în Brașov - clubul Rockstadt
  • 27 aprilie 2013 - în Caraș Severin - în cadrul festivalului Rocker's Garnic

VIDEO LIVE TRAVKA - Păsări Călătoare @ Guerrilive Acoustic Session

Citește mai multe despre Alexei TurcanGeorge GâdeiTravka
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lady Gaga și Tony Bennett încep înregistrările pentru un album jazz

Inspirați de colaborarea anterioară, pentru piesa "The Lady Is a Tramp", Lady Gaga și Tony Bennett și-au fixat deja calendarele...

Închide