Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Travis a terminat de înregistrat noul album - Vezi clipul primului single, "Another Guy" - VIDEOCLIP

După o pauză de 5 ani, Travis revine în atenția fanilor cu o piesă nouă, ce beneficiază și de un videoclip. Single-ul se numește "Another Guy" și este primul extras de pe albumul "LP7".

Publicat

pe

Travis
Travis │ FOTO: www.facebook.com

După o pauză de 5 ani, Travis revine în atenția fanilor cu o piesă nouă, ce beneficiază și de un videoclip. Single-ul este primul extras de pe albumul al șaptelea, ce va fi lansat anul acesta. Intitulată "Another Guy", melodia a venit însoțită de un anunț din partea solistului formației, Fran Healy. Se pare că înregistrările pentru noul material discografic s-au finalizat, ceea ce înseamnă că nu va mai dura mult până când vom afla o dată oficială pentru lansarea lui.

Travis

Travis │ FOTO: www.facebook.com

De la "Ode to J. Smith" (2008) încoace, membrii trupei Travis nu au dorit să dezvăluie prea multe detalii despre un nou album. Deși curioși au fost mulți, suspansul a fost păstrat cu multă strictețe. A sosit, însă, și ziua primului teaser. Cu o piesă nouă, un videoclip și un mesaj prin care își anunță revenirea, cei de la Travis sunt gata să reintre în circuitul muzical.

"Dragi prieteni,

Albumul cu numărul 7 este gata!! Vă oferim o primă melodie drept teaser, pentru a pune puțin lucrurile în mișcare. Piesa se numește "Another Guy". În loc să lansăm single-ul pur și simplu, noi și bunul nostru prieten, legendarul regizor Wolfgang Becker, am pus puțin dramatism și s-a ajuns în final la un proiect ce are toate elementele unui videoclip Travis. Am decis, în contextul unei industrii în care totul se face HD, să folosim o cameră VHS pentru înregistrări. L-am rugat, de asemenea, pe  Wolfgang să apară în clip pentru că este cel mai cool tip din Berlin. Și încă ceva: cred că există o aplicație care vă permite să descărcați piesa. OK..Travis s-a întors. Audiție plăcută!" - mesajul transmis de Fran Healy, solistul formației, prin canalul oficial de YouTube.

Travis - "Another Guy"

Discografia Travis cuprinde albumele "Good Feeling" (1997), "The Man Who" (1999), "The Invisible Band" (2001), "12 Memories" (2003), "The Boy with No Name" (2007) și "Ode to J. Smith" (2008). Cel de-al doilea material discografic a adus formației primul Brit Award, câștigat la categoria Cel Mai Bun Album.

Comentează

Trending