Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Formaţia Toulouse Lautrec revine la emisiunea Guerrilive - VIDEO

Toulouse Lautrec concertează la Radio Guerrilla pe 11 martie. Cel mai nou single este intitulat "Nopţi Albe" şi se poate asculta la postul de radio.

Publicat

pe

Toulouse Lautrec
Toulouse Lautrec

Se întâmpla prima dată pe 13 decembrie 2010. Atunci, Cătălin Rulea (chitară, voce), Călin Hangar (bass, voce) şi Bogdan Dragomiroiu (tobe, percuţie) ajungeau în calitate de invitaţi la una din primele ediţii Guerrilive Radio Session.

Toulouse Lautrec

Toulouse Lautrec

De atunci şi până acum, Toulouse Lautrec a devenit una cele mai interesante apariţii pe scenele de muzică autohtone, dar şi din străinătate. Single-urile trupei au debutat de cele mai multe ori pe primele poziţii în clasamentele de specialitate, albumul de debut "Heroes"  bucurându-se de aprecierea criticilor şi a iubitorilor de muzică de calitate.

Poveştile lor impresioniste despre eroi şi realităţi alternative ne îndeamnă să renunţăm la ideile preconcepute, pe acorduri de indie rock’n’roll.

Pentru primul material, aceştia s-au lăsat inspiraţi de nuvelele lui Julio Cortázar, iar al doilea album se anunţă la fel de incitant şi bine construit, mixajul şi masteringul fiind din nou în atribuţia producătorului britanic Adam Whittaker.

Încă de la momentul lansarii, Toulouse Lautrec a adoptat un sound original, mânuind la fel de elegant versurile în limba română, engleză şi franceză.

Trupa revine la Radio Guerrilla pentru emisiunea Guerrilive Acustic Session pe data de 11 martie, după ce a fost prezentă la o scurtă sesiune acustică la un moment dat, iar apoi a sărbătorit alături de postul de radio 7 ani de existenţă.

De asemenea, de astăzi se aude pe postul de radio un nou single lansat de Toulouse Lautrec, intitulat "Nopţi Albe", care va beneficia şi de un videoclip.

Urmăriţi mai jos cel mai recent clip lansat de formaţie în vara anului trecut la piesa "Lumea-i un sat de vacanţă".

VIDEO OFICIAL TOULOUSE LAUTREC - Lumea-i un sat de vacanţă

Trending