Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Mariza
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Formaţia Toulouse Lautrec revine la emisiunea Guerrilive - VIDEO

Toulouse Lautrec concertează la Radio Guerrilla pe 11 martie. Cel mai nou single este intitulat "Nopţi Albe" şi se poate asculta la postul de radio.
Toulouse Lautrec

Toulouse Lautrec

Se întâmpla prima dată pe 13 decembrie 2010. Atunci, Cătălin Rulea (chitară, voce), Călin Hangar (bass, voce) şi Bogdan Dragomiroiu (tobe, percuţie) ajungeau în calitate de invitaţi la una din primele ediţii Guerrilive Radio Session.

Toulouse Lautrec

Toulouse Lautrec

De atunci şi până acum, Toulouse Lautrec a devenit una cele mai interesante apariţii pe scenele de muzică autohtone, dar şi din străinătate. Single-urile trupei au debutat de cele mai multe ori pe primele poziţii în clasamentele de specialitate, albumul de debut "Heroes"  bucurându-se de aprecierea criticilor şi a iubitorilor de muzică de calitate.

Poveştile lor impresioniste despre eroi şi realităţi alternative ne îndeamnă să renunţăm la ideile preconcepute, pe acorduri de indie rock’n’roll.

Pentru primul material, aceştia s-au lăsat inspiraţi de nuvelele lui Julio Cortázar, iar al doilea album se anunţă la fel de incitant şi bine construit, mixajul şi masteringul fiind din nou în atribuţia producătorului britanic Adam Whittaker.

Încă de la momentul lansarii, Toulouse Lautrec a adoptat un sound original, mânuind la fel de elegant versurile în limba română, engleză şi franceză.

Trupa revine la Radio Guerrilla pentru emisiunea Guerrilive Acustic Session pe data de 11 martie, după ce a fost prezentă la o scurtă sesiune acustică la un moment dat, iar apoi a sărbătorit alături de postul de radio 7 ani de existenţă.

De asemenea, de astăzi se aude pe postul de radio un nou single lansat de Toulouse Lautrec, intitulat "Nopţi Albe", care va beneficia şi de un videoclip.

Urmăriţi mai jos cel mai recent clip lansat de formaţie în vara anului trecut la piesa "Lumea-i un sat de vacanţă".

VIDEO OFICIAL TOULOUSE LAUTREC - Lumea-i un sat de vacanţă

Citește mai multe despre Cătălin RuleaToulouse Lautrec
Lavinia Fusu este Redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lenny Kravitz lansează un nou album - "Negrophilia"

La doi ani de la apariția ultimul album, Lenny Kravitz va lansa în acest an cel de-al 10-lea disc intitulat...

Închide